*Žuža* napisal/-a:
Spoznal si punco, kateri si bil všeč. Ona tebi ni bila niti "lepa" niti "grda", ampak, če si že lahko izbral med "seksam" in "ne seksam" si valda izbral to slednje. Nič narobe, da ne bo pomote. Nadalje si dečvi tudi povedal, da ti takšen odnos - FF - čisto odgovarja, zaljubljen pa nisi. No, pa je ona zatiskala oči in ušesa in še vedno vztrajala, češ "morda se bo pa zaljubil" "boljše seks kot pa nič".
Sem zadela s povzetkom? Če ja, zakaj se potem ne strinjaš z Akvamarin? Samo zato, da lahko nasprotuješ?
Ja Žuža. Precej dober povzetek
Moje nestrinjanje z Akvamarin je bolj ali manj zgolj navada, ker se nikol (ampak res skor nikol) ne strinjam z njo

In potem, če se slučajno že najde stvar, o kateri imava podobno mnenje, ji pa že iz principa nasprotujem
Evo obljubim. Se bom poboljšal
Me pa zanima, zakaj je ta moja zgodba že pol leta na tapeti? Ama vedno, ko komu stopim na žulj, se obesi na to stvar.
Pa saj ni nič takega.
Pač sem imel takrat ˝problemček˝ in sem hotel nasvet. Navadno nisem prasec, ki bi mu blo vseeno za ljudi okol sebe in sem pač vprašal, kako stvar narediti najmanj boleče za tisto punco. Upošteval sem nasvet, ki sem ga na tem forumu dobil in stvar zaključil. Zakaj je treba zdaj to metat naprej vsaka dva tedna?