Katero osebo iz foruma bi povabil/a na izlet in kam?
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
Men je pa smešno, da bi bil "prisiljen" z nekom jit na izlet. Kaj če dobiš koga, ki ti ni najbolj pri srcu?
Sej se da tudi brez žreba in te teme s kom zment za izlet
Se mi pa zdi škoda te teme za pogovor o mitingu in nekih dejanskih izletih.
Sej se da tudi brez žreba in te teme s kom zment za izlet

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Men je pa smešno, da bi bil "prisiljen" z nekom jit na izlet. Kaj če dobiš koga, ki ti ni najbolj pri srcu?
Sej se da tudi brez žreba in te teme s kom zment za izlet![]()
Mogoče bi bilo pa ravno nevšečno osebo iz foruma najboljš dobit. V živo je marsikdo drugačen, kot si ga tule predstavljamo.
*mala* napisal/-a:Men je pa smešno, da bi bil "prisiljen" z nekom jit na izlet. Kaj če dobiš koga, ki ti ni najbolj pri srcu?
to sem jaz tudi najprej pomisla.. al pa da dobis nekoga, ki je po interesih res TOTALNO nasprotje od tebe.. ampak v bistvu ma tudi to svoj car

glede nacina zreba bi mogoce vseeno uvalila kak drug princip, kr po Jochijevem receptu pol ze itak vnaprej ves, koga dobis

lahko pa res se gre skup na izlet.. in ja, kak moderator bi to zadnjo stran pa pol te teme res lahko premaknil v kaksno drugo

ONTOPIC:
keepsake bi povabila na skupni izlet do tetoverja

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho