Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Sicer je z Wikipedije pobrano, ampak ok..

"Silver should also never be used in new piercings or damaged piercings as blood, sweat and other body fluids as well as cleaning agents can make the silver oxidize which makes the metal black and also releases nickelsalts which can cause severe allergies and also discolor the area around the piercing, a discoloring that will last through life."
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

ja, sej sem že od večih slišala, da se tega ne da znebit, ampak vseen upam, da kdo pozna kšno čarovnijo, hehe. No sej mogoče vsaj za posvetlit. Sem razmišljala o limoninem soku, ker vem, da se z njim tud pege pa razne fleke svetli, sam je verjetn to v tem primeru tud brez uspeha.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

arrow napisal/-a:A se je slučajno že keri zgodil, da ji uhanček (z bunkico na koncu) v nosu oz palčka od uhančka ne bi prišla do konca oz predrla drugo stran. Ne vem kako naj bolš razložim :oops: Uglavnem jst sem si zamenjala uhanček in mam filing, da mam tisto bunkico na koncu tik pod kožo, da mi ni "prebila" nosa, čeprou sem že mela take iste uhančke in nikol ni blo problema, zunanjo bunkico mam pa tud čist ob nosu, tko da mi nič palčke ne gleda ven. Mam pa take bolj mjhne dihalne luknce, da si ne morm s prstom notr tok globok tipat...

a to mislis, da palcka od pirsa ni sla do konca? pa je dolzina te palcke kaj krajsa od prejsne? meni se to sicer se nikoli ni zgodilo, ampak ce je prekratka palcka je seveda mozno. a si mogoce prehlajena pa mas kaj zatecene nosnice?
kako pa sploh lahko spravis pirs z ze prisraufano koncno bunkico skozi kanal? :gruebel:

ce ne mores probat sprstom, pa probaj ful stisnit nosnice! ce je kaj na koncu, bi se skoraj moglo cutit..al pa probaj s kako palcko.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Ja, občutek mam, da palčka ni prišla do konca je pa čist enake dolžine kot so ble prejšnje. Ne vem, čudno. Prehlajena nisem, bom pa res probala z nečim mal požokat. Am, jst mam take uhančke, ki majo na koncu palčko zadebeljeno, kot mini bunkico, da ti uhanček ne pade ven, ni pa ta bunkica za prišraufat, je ubistvu končni del palčke (primer spodaj na linku).

http://www.planet-lepote.com/forum/view ... 7e031bc984

A ti maš pa tazga za prišraufat? Hmm, jst verjetno tazga ne bi mogla pršraufat lih zrt mjhnih luknc v nosu, sam je pa verjetno full lažje menjavat take.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

@arrow

jaz sem mela takega v nosu pa se lahko zgodi da ne pride do konca, vsaj meni se je skoz zdelo, da nimam tega "kanalčka" in da si skoz tišim nekje noter pod kožo..zihr gre vsaj z mezincem otipat, al pa si malo posveti v nos pa poglej če se vidi :D pa čim prej, ker meni je nos super hitro zarastu, ko sem dala ven ga čez 2 dni nisem več dobila nazaj
Houd de wereld tegen
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

ajaaaa tak to zgledaa.. prvic vidim drugac :)

jaz sicer imam vec v nosu, ampak sem mela nek spiralasto zavit uhancek. nisem mela nikol problemov s tem, da ga nebi cutla :)

pa ni pol nevarnost, da ga zgubis? naprimer, ko si z brisaco gres cez faco?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

***Ally*** sej lih tega me je najbolj strah, ampak sem se prejle spet igrala z uhančkom, ga mal vrtela, mal not pa ven premikala in sem kr naenkrat začutla, kt da bi mi še neki u izi predru, tko da mislim, da je zdej tko kot mora bit. Bom pa še preverla z lučko :D

rachka_ ni nevarnosti, ker je lih tolk velka una bunkica, da ga zaštopa, morš že res ornk cuknt, da ga ven dobiš. Mam pa doma še enga iz bioplasta, sam ga ne znam notr dt in tm je pa res na koncu brez vsakršne odebelitve oz nečesa, kar bi piercing zaštopal ob potegu
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

ja nevem, ce je bunkica tak majhna, da gre pirs zlahka not pol verjetno tudi ni treba not, da gre ven al kako? tak si jaz to predstavljam.. ;)

sicer pa upam, da si postimas zadevo.. pirs more bit fiksiran, da ne drazi prevec svoje okolice :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Ne ne, saj pirs ne gre zlahka notr, daleč od tega, se kar namučim oz grem k piercerki, da mi ga da notr, ker mam full mjhno luknco in je tale bunkica precej večja od luknce. No sej zato pa je več različnih oblik, da najdeš tisto, ki ti najbolj ustreza. In ja, sem ugotovila, da sem porihtala :)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

men je pa skoz ven padal, na fitnesu z brisačo ko sem ga potegnla..enih par tud zgubila na tak način, sploh na začetku dokler ni vredu zaraslo, pa še pol parkrat

tisti s spiralo so boljša varianta, ampak jaz mam skoz zamašen nos in mi ni pasalo..ga pa jaz tud nimam več v nosu

še nekaj glede jezika..meni se dela tak okoli zgornje bunkice ko ena..jamica, samo nič vneto al pa kaj, pač tam ko se bunkica drsa po jeziku..to kdaj zgine?
Houd de wereld tegen
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

***Ally*** napisal/-a:še nekaj glede jezika..meni se dela tak okoli zgornje bunkice ko ena..jamica, samo nič vneto al pa kaj, pač tam ko se bunkica drsa po jeziku..to kdaj zgine?

ja, meni je zginlo, ko sem ga odstranla.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sem upala da kdaj prej :D
Houd de wereld tegen
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

***Ally*** napisal/-a:sem upala da kdaj prej :D

a-a :D jaz mam tudi ze skoz ta jarek..

v bistvu zdaj tudi prvic slisala, da gre sploh kdaj vstran.. lepo vedet, da bom mela pr 60ih spet lep jezik :D
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

Punce, je mogoč že kera naročala piercinge prek spletne strani UAU PIERCING? neka slovenska stran s piercingi pa me zanima če ma kera že kej izkušenj s tem? :)
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Moj novi - tragus=)

Slika
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Odgovori