Kaj ste danes jedli?

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

!!

Neprebrana objava Napisal/-a maccc »

PUNCE!!
- kava
- sendvic
- karbonara spageti
- cips
- burek
- kremsnita

Lp :-)
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

!!

PUNCE!!
- kava
- sendvic
- karbonara spageti
- cips
- burek
- kremsnita

Lp :-)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

A to vse ti trikrat na dan ješ al kva :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

:)

Se opravicujem, ni blo namerno... Drugac pa, cips sigurn 3x na dan pade ja, hahahahah :P
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

hehe, ja suuper, da se ti vse to ne obesi tam kamor nočeš, da bi se ti. Da bi jst tkole veselo jedla kremšnite, burek, čips, bi mela pomoje 100kg :)

Sm pa drgač ravno končala poletno hujšanje in je treba vzdrževat in so zato dnevni vnosi hrane, temu primerno, manjši.
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

;)

Nisem suha...nikol nisem bla... Vecina pravi da sm elegantno popolnjena... Je pa res da moje telo ne glede na hrano ful reagira ob telovadbi, torej mi je vazno samo da migam, koliko in kaj pojem sploh ni pomembno... :-) Tudi po treningu sem grem najest, in kljub temu shujsam... Pa tud rada jem in ne vidim nobenega razloga zarad katerega bi se odpovedala temu... Razen pac v primeru zdravja ali prekomerne teze... :-)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Jst bi pri takem jedilniku maščobni overdose dožvela (sej kalorično ni velik, sam olje se pa kr cedi iz njega :D ).

Haley - ne obesi se, ker se giba. Sej porabi, vnos ni velik. Kje pa telo pol vso to maščobo skladišči, je pa druga pesem. Žile pa to :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

Jao, zdej se bom jst za zile sekirala... k dons skorej vsak drug zboli za rakom pa ostalim pizdarijam... Ni treba nezdrave hrane jest da zbolis... Tako kot ni treba bit kadilec da fases raka na pljucih... Se srecna bom ce nam visoke starosti docakala, kdo se bo pa jebov na stara leta :-) Zdej ste pa tud napihnile tole zadevo, kot da bi vsak dan take stvari jedla... To je blo pac vceraj, kar ne pomen da ne poznam in ne jem zelenjave, sadja in ostalih "zdravih" zadev... Pojem pac kar mi v tistem trenutku zapase, brez kakrsnih kol predsodkov in ostalega sranja... Probejte se ve pa boste bolj srecne in manj napsihirane s tezo... Sploh pa - DOKLER JE APETIT JE ZDRAVJE :-)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Smo čist srečne tud, če ne pojemo vsak dan pol vrečke čipsa in celo milko (vsaj zase lahko povem) :P

Nekterim pač več pomeni dobra postava kot pa vrečka čipsa. pika!
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

Haha...ja ce je zate suha postava lepa postava ok... Jst mam rajs velke joske pa da je kej za prijet... in kljub vrecki cipsa in milki izgledam super, vazna je samozavest in nastop... Ce se pa trebuscek nardi, se ga pa zmerej da stran spravt... In... v takem primeru jst lahko zmer shujsam pa je problem resen, ce je pa punca grda, ji pa nobena stvar nebo pomagala, tud popolna postava ne... In hvala bogu da nisem suha in obicajna... takih je ze prevec :-) Lp!
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Sej tud jst sm daleč od tega, da bi bla suha. Hočem sam povedat, da je odvisno od punce, kakšno presnova ma. Jst recimo, ne bi smela pojest čipsa in čokolade vsak dan, ker bi bile že PREdebela, si pa gotovo tud kdaj privoščim rebro milke al pa čips, ne pa vsak dan. Sem pa drgač tud sama zagovornica oblin, in ne koščene postave, če ne bi bla, ne bi nosila konfekcije hlač 40 :P
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

Se strinjam, vsako telo ma drugacno presnovo... Vsaki punci hrana svoje naredi... Eni tako, drugi tako... Nekatere se trudijo, sekirajo, druge pac ne... Na dolocen nacin smo pa itak vse iste... Vsaka zase ve kaj je o.k in kaj ni... Tiste, k s takim zadevam pretiravajo, so res bedne... Vazno je da se ti dobro pocutis v svojem telesu in to je to! :-) Jst pravim - komur nisem vsec, nej ne gleda...
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Se strinjam v vsaki povedi. :gut:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Meni je pa pomembno, da mi da hrana energijo, ne pa da ratam vsa matasta in zaspana. Zato se trudim jesti čim bolj zdravo. Pa še športam zraven, potem je pa super občutek, ko se ti počasi obllikuje telo, imam veliko energije in na sploh se počutim super. Seveda grem tudi kdaj na off obrok, vendar sem takrat kot cunja, samo še spala bi in cel dan ni nič več od mene.

Z: topli sendvič iz polnozrnatega ktuha, paradižnika in manj mastnega sira, whey, žlica lanenega olja, kava
M: čokoladni whey s hidrati
K: kvinoja, popečen dimljen tofu, zelena solata s fižolom
M: lešniki, skutin šejk
V: skuta z jagodnim Bolerotom, žlica lanenega olja
Uporabniški avatar
maccc
Sramežljivka
Sramežljivka

Zanimivo, jaz sem pa po taki hrani brez energije... Mislim, ce bi cel dan ful pazila kaj pojem, pa da bi bla ful na sadju zelenjavi ipd., nebi blo nic od mene... Samo lacna pa zoprna bi bla :-) Hehehe... Sto ljudi sto cudi!
Odgovori