- sem slisal da je slabo vreme in zelo hladno v Sloveniji..no tukaj je 29 stopinj, kratke hlace in sladoled v rokah sta del obvezne opreme. Ampak jaz trpim in vam zavidam hladno vreme...(v bistvu ne, to pravim samo zato da se jaz pocutim boljse in vi slabse

- sem zadnje dni pretiraval s prevelikimi razdaljami in me sedaj bolijo kolena, upam da ni nic hujsega..ponoci sem slabo spal ker je zraven mene spal Pedro (beri; najbolj glasen smrcac na svetu), je pa Pedro pripravil dober zajtrk: toast, ga polijes s olivnim oljem ter gor naribas cesen..odlicno!
- sem vceraj pomotoma rekel najbolj stereotipno in rasisticno izjavo vseh casov, in se zaradi nje skoraj vdrl v zemljo...grem s Izraelkami na kosilo in na koncu vsi damo skupaj denar za kosilo. In steje ena izmed njih denar, in se zmoti: jaz pa pribijem. "sem mislil da ste dobri z denarjem". WTF, so se hvalabogu smejale..sam vseeno

-sem imel danes spet en lapsus, tak malo vecji..narocim sladico in preberem na meniju postre, vprsama kaj je to in rece dessert, si recem cool puding a ne. Mi prinesejo mlad sir s karamelo in takoj recem, to ni to kar sem narocil..ker sem narocil puding oz. postre, in on rece ja saj to je to, to je postre, in jaz recem ne to ni dessert (oz. puding po moje

- me caka meseta oz. sama ravnina, ki se jo zelo evselim ker se zadnje dneve cjazim po odstavnih pasovih in industrijskim conah, potem pa spet pocitek v Leonu.
- respect patchouli za Ugando