Astro vedeževalnica
sirova štručka napisal/-a:no to je pa zdej nizkabik napisal/-a:Štručka prvo kar je spreremeni sebe. Trenutno še sama nisi prepričana kako naj bi to zgledalo.
ti veš?
Oprosti vendar niti pomislim ne na to. Sicer kaj je nizko. Želim ti le pomagat in povedal sem kaj m je bilo sporočeno. Kaj boš pa ti naredila s tem je tvoja tvar.
Kaj jst vem pa ni moja stvar to je stvar kreatorja. Ne dopisujeva si zaston. To je učenje zame in verjetno tudi zate zato hvala ti ker si.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
-
- Cosmopsiho
hannah1 napisal/-a:Bik, poglej prosim še zame malo.
Kako mi kaj kaže - nasplošno.
Pa zakaj se počutim tako zgubljeno, prazno?
Hvala
Preveč stroga si do sebe. Ne daš si duška svojim željam in potrebam. V sebi tiščiš stvari, ki bi jh morala povedat in razrešit. Bojiš se, da boš s tem koga prizadela. Vendar vedi, da žiljenje je tvoje in za veselje drugih ti ni treba svojega tlačit. Narava kliče tu se mi kaže predvsem morje, ki ti bo dalo novega zagona.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
*Srček napisal/-a:Bikec bikeeec!
Tri stvari, če lahko:
1. Amor, amor, amor..kako kaže?
2. Kako zgleda za USA?
3. Ali bom ostala v Barceloni?
Pozdravčke!
Srček dela tika taka ko na tebe ljubček čaka. lepa pesmica no malo sm jo priredil k mi je lih v uho pršla.
1 Amor amor amor Te maš pred vrati le srček moraš odpret in ne se zapirat sama vase. Pa še druge stvari majo pri tebi prednost. Ko boš te zaključila bo tudi amor s puščico te obskal.
2 usa heheheh Za tebe dobro vendar s tem ne boš zadovoljna in ni tvoja končna postaja.
3 ne Barcelona ni za te.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
AfnastaPrinceska napisal/-a:Hello:)
No, mene pa zanima samo kako mi kaj kaže v ljubezni - predvsem s tem, katerega imam zdaj v mislih, bova kdaj bila par ali naj si to željo kar izbijem iz glave?
Potem pa me konkretno zanima še glede službe - bo vse OK?![]()
Hvala za odgovore in sončno nedeljo želim še naprej!
To kar je do sedaj ni nič pametnega zato pozabi in napravi prostorza novo ki prijhaja v tvoje življenje. Sicer pa to lahko pomeni tudi s tem vendar čisto na neki novi osnovi in novimi spoznanj v kar pa močno dvomim. Energje se bolj nagibajo na novo ljubezn.
Služba je ok. Opozoru bi te le da včasi malo počakaj in premisli preden kaj storiš. Imela pa boš tudi po zimskih počitnicah kako napredovanje ali pa kako povišnico.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
oceangirl napisal/-a:hej!
mene pa zanima kako mi bo šel faks v tem letu in ljubezen.
hvala!
Faks brez problema in to z levo roko. Si pa res dobra.
V ljubezn, ki jo rabiš in ki si jo želiš bo tudi vse kot po maslu. Mogoče boš mela občutek, da ne gre ravno vse kot si želiš pa ni res le malo premisleka pred sprejemanjem napačnih odločitev.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
bik napisal/-a:*Srček napisal/-a:Bikec bikeeec!
Tri stvari, če lahko:
2. Kako zgleda za USA?
Pozdravčke!
Srček dela tika taka ko na tebe ljubček čaka. lepa pesmica no malo sm jo priredil k mi je lih v uho pršla.
1 Amor amor amor Te maš pred vrati le srček moraš odpret in ne se zapirat sama vase. Pa še druge stvari majo pri tebi prednost. Ko boš te zaključila bo tudi amor s puščico te obskal.
2 usa heheheh Za tebe dobro vendar s tem ne boš zadovoljna in ni tvoja končna postaja.
3 ne Barcelona ni za te.
bik
Heh, kako lepo.

Heh, kar se pa tujine tiče si me pa presenetil.

*Srček napisal/-a:bik napisal/-a:*Srček napisal/-a:Bikec bikeeec!
Tri stvari, če lahko:
2. Kako zgleda za USA?
Pozdravčke!
3 ne Barcelona ni za te.
bik
Heh, kako lepo.to z zapiranjem sama vase..težko, da bom tu kaj spremenila. Kar se ljubezni tiče, takšen človek pač sem, dejansko..in jah, slabo kaže.
Heh, kar se pa tujine tiče si me pa presenetil.Sama pri sebi sem bila že prepričana, da se ne vračam v Slovenijo..
Čist nič ne kaže slabo. Tako pot izbiraš in nič ti ne manjk. dekle si ki ve kaj hoče. Glede tujine pa je tako. Nista samo Amerika in Barcelona tujina. Občutek mam da te bo ljubavi postavila na pravo mesto. Kot vse drugo maš jasno predstavo maš tudi o partnerju. In ko bo ta prišel bo čas. da se ustališ.
Uživaj življenje ki je tako prekrasno.
Bik
obišči na FB ABRAKADABRA
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:hehehe, da niso tvoje karte mal škart roba
A nisi opazila, da ti napovem lih vse tisto kar nočeš slišat. Sicer pa maš tako odprto kronsko čakr, da mojega napovedovanja ne rabiš. Vedi pa nekaj tako energijo kot širiš take odgovore dobiš.
Lep pozdrav bik
obišči na FB ABRAKADABRA
-
- Cosmopsiho
- Čokolada**
- Sramežljivka