Ogovarjanje
-
- Sramežljivka
Joj kakšna bedna tema, ne vem zakaj bi se obremenjevala. Folku je itak enga opravlat najbolš, vsak rad sliš kej novga o someščanih, sosedih..eni so pa pač tud tok debilni da si zravn še kej izmisljo samo zato ker drugače ne znajo pridobiti pozornosti v debati..
Men osebno je čist vseen kaj govori kr en folk, sama vem kaj je res, folk k mi kej pomen tud, za ostale me pa pol K**** ne briga kva govorijo o men.
Men osebno je čist vseen kaj govori kr en folk, sama vem kaj je res, folk k mi kej pomen tud, za ostale me pa pol K**** ne briga kva govorijo o men.
- delusional
- Cosmopsiho
Narediš profil na geyromeo in je..
Ni čudno da imaš tako nesrečno življenje in si tako črnogleda, če ti je cilj, kako se maščevati ljudem. In če si res tako prtegnjena, da bi šla narediti profil (in s tem lahko zelo škoduješ nekomu), potem te bi js kr pod inekcijo dala ali pa v eno oblazinjeno sobo do konca življenja
Vse se vrača, vse se plača. Glede maščevanja se js držim tega
:
1. Success is the best revenge to pay you back.
2. Revenge? nah I'm too lazy, I'm gonna sit here and let karma FUCK YOU UP!
Ni čudno da imaš tako nesrečno življenje in si tako črnogleda, če ti je cilj, kako se maščevati ljudem. In če si res tako prtegnjena, da bi šla narediti profil (in s tem lahko zelo škoduješ nekomu), potem te bi js kr pod inekcijo dala ali pa v eno oblazinjeno sobo do konca življenja

Vse se vrača, vse se plača. Glede maščevanja se js držim tega

1. Success is the best revenge to pay you back.
2. Revenge? nah I'm too lazy, I'm gonna sit here and let karma FUCK YOU UP!
A goal without a plan is just a wish.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho