darcy firth napisal/-a:oj naš bik se je vrnil.....lepo bom lahko malo zagnjavila hehe. Imam dve vprašanji.Prvo je vezano na študij.Trenutno se zafrkavam z reševanjem enega kolokvija za katerega se sprašujem če ga bom sploh kdaj rešila......skratka kako tu kaže. Drugo pa seveda vezano na ljubezen. Obupala sem nad enim, ki je imun na moj šarm hehe in sem se odločila iti naprej. Kako kaže ali se bo pojavil kakšen super dečko na vidiku.Hvala za odgovor.Upam da te nisem preveč obremenila.lep pozdrav
Všeč so mi konkretna vprašanja kot si mi ga ti zastavila. To na splošno pa je kot da človek bi nekaj rad pa ne ve kaj. Bi reku kr bi.......... Bi pa ne vejo kako. V življenju moramo točno vedet kaj si želimo, da to dobimo. V nasrotnem primiru pač dobimo kar pošiljamo v vesolje. Pa poglejva.
Ne skrbi kolokvij boš nardila le pri sebi si dopovej da bo. Nč bat pozitivno mišljenje je pol uspeha. Druga pa je učenje. No mogoče torat ne bo bo pa naslednjič sigurno.
Ljubezn ni bolezn. Hehehehe Pa poglejva, kako energijo so začutile ciganke.
Nekaj mi kaže, da ti je morala malo padla. Nekaj ti je nalepil kar te moti oziroma sedaj premlevaš. No mogoče te matra kaj je s teboj narobe. Vedi, da ni nič narobe ampak, da si popolno dekle. Mogoče bo nekaj časa trajalo, da se prikaže nova simpatija, ki ti bo pisana na kožo. Kaže nekje na naslednjo pomlad. no do takrat uživaj in si privošči kako avanturco, ki ti bo popestrila študentske dneve.
Z ljubeznijo v srcu bik