Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

*spelchek* napisal/-a:Bikeeec....prosla bi te če pogledaaš, kaj bo, če sploh bo, s temlem fantom,ki mi je všeč....a bova ostala sam kolega,al se bo razvilo še kej več iz tega?

Hvalaaa :)

Hehehe tu kaže, da imata velike možnosti, da se prijateljstvo razvije v ljubezn. Je pa res, da kot prijatelja izredno pašeta ne vidim pa nobene prave srčne želje. To je mogoče samo energija, ki jo ta trenutek širita in jo čutim. V kolikor se bo pa razvila v kaj več bosta pa morala krepko delat na vajinem odnosu, da ga bosta obdržala na enakem nivoju kot je sedaj. Zato pa veselo na delo in preskokovat ovire, ki vaju včasih čakajo.
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

darcy firth napisal/-a:oj naš bik se je vrnil.....lepo bom lahko malo zagnjavila hehe. Imam dve vprašanji.Prvo je vezano na študij.Trenutno se zafrkavam z reševanjem enega kolokvija za katerega se sprašujem če ga bom sploh kdaj rešila......skratka kako tu kaže. Drugo pa seveda vezano na ljubezen. Obupala sem nad enim, ki je imun na moj šarm hehe in sem se odločila iti naprej. Kako kaže ali se bo pojavil kakšen super dečko na vidiku.Hvala za odgovor.Upam da te nisem preveč obremenila.lep pozdrav

Všeč so mi konkretna vprašanja kot si mi ga ti zastavila. To na splošno pa je kot da človek bi nekaj rad pa ne ve kaj. Bi reku kr bi.......... Bi pa ne vejo kako. V življenju moramo točno vedet kaj si želimo, da to dobimo. V nasrotnem primiru pač dobimo kar pošiljamo v vesolje. Pa poglejva.

Ne skrbi kolokvij boš nardila le pri sebi si dopovej da bo. Nč bat pozitivno mišljenje je pol uspeha. Druga pa je učenje. No mogoče torat ne bo bo pa naslednjič sigurno.

Ljubezn ni bolezn. Hehehehe Pa poglejva, kako energijo so začutile ciganke.
Nekaj mi kaže, da ti je morala malo padla. Nekaj ti je nalepil kar te moti oziroma sedaj premlevaš. No mogoče te matra kaj je s teboj narobe. Vedi, da ni nič narobe ampak, da si popolno dekle. Mogoče bo nekaj časa trajalo, da se prikaže nova simpatija, ki ti bo pisana na kožo. Kaže nekje na naslednjo pomlad. no do takrat uživaj in si privošči kako avanturco, ki ti bo popestrila študentske dneve.

Z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

sirova štručka napisal/-a:
bik napisal/-a:Ne skrbi kolokvij boš nardila le pri sebi si dopovej da bo. Nč bat pozitivno mišljenje je pol uspeha. Druga pa je učenje. No mogoče torat ne bo bo pa naslednjič sigurno.

ja ne res? :lol:
Sicer si pa mal zamešal, najprej je učenje, nato pa lahko še pozitivno mišljenje.
Pa kako si lahko vedeževalci privoščijo uporabo besede "mogoče"? :lol: :D

Štručka maš prav če ti tako paše. Zakaj bi pa vsi enako vedeževali. Kaj se bo zgodilo v preteklosti je čist odvisno od nas samih. Se spreminjamo in rastemo ali pa ne. Determinološko napovedovanje mi ne gre od rok oziroma ga ne podpiram.
Ah no grem naprej.

hehehhehe
lep dan naprej
obišči na FB ABRAKADABRA
whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a whitelion »

Tudi jaz bom izkoristila tole.
zanima me ljubezen .. kaj kaže na to,da bo? Najbolj me zanima pa tole- pred karatkim je bil en fant v katerega sem močno dvomila,da govori resnico. Ali jo je res ali se jaz motim?
bodi to kar si
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

to pa je bilo hitro....hvala bik upajmo na najboljše glede kolokvija ker se že dolgo mučim.....kar se pa ljubezni tiče pa bo očitno treba čakat hehe....zanima me če bi lahko vrgel karte pa jih še povprašal kdaj približno se bo pojavil the one in kakšen bo . Vem bik ponudi prst darcy zagrabi celo roko hehe. no če imaš voljo še malo karte vreči za mene bo cool če ne pa hvala že s tem kar si odgovoril je za mene dovolj. super si bik. lepo bodi
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
hannah1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hannah1 »

Bik, poglej prosim še zame malo.
Kako mi kaj kaže - nasplošno.
Pa zakaj se počutim tako zgubljeno, prazno?

Hvala :D
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Bikec bikeeec!

Tri stvari, če lahko ;) :
1. Amor, amor, amor..kako kaže? :)
2. Kako zgleda za USA?
3. Ali bom ostala v Barceloni? ;)

Pozdravčke!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

whitelion napisal/-a:Tudi jaz bom izkoristila tole.
zanima me ljubezen .. kaj kaže na to,da bo? Najbolj me zanima pa tole- pred karatkim je bil en fant v katerega sem močno dvomila,da govori resnico. Ali jo je res ali se jaz motim?

V naslednjem letu imaš nakazano novo poznanstvo, k bo prineslo tebi veliko veselja vendar za pravega še ni čas.

Nisi zastonj dvoila. Fant ma prevelike strahove in rad manipulira. S te moke ne bo kruha. Pusti zadevo za seboj in odpri vrata novemu, ki ti prihaja kot sem na vrhu napisal. Do takrat pa uživej v tem lepem življenju.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

darcy firth napisal/-a:to pa je bilo hitro....hvala bik upajmo na najboljše glede kolokvija ker se že dolgo mučim.....kar se pa ljubezni tiče pa bo očitno treba čakat hehe....zanima me če bi lahko vrgel karte pa jih še povprašal kdaj približno se bo pojavil the one in kakšen bo . Vem bik ponudi prst darcy zagrabi celo roko hehe. no če imaš voljo še malo karte vreči za mene bo cool če ne pa hvala že s tem kar si odgovoril je za mene dovolj. super si bik. lepo bodi

Prav kmalu ne. Sicer pa je to odvisno od tebe. Maš pri sebi nekaj zavor, da jih odpraviš. Zdiš se mi preveč zaprta in nezaupljiva. To je posledica preteklih odnosov ali pa celo iz družinskega življenja.

Dečko, ki prihaja je pa je kar nekaj starejši od tebe. Tamnolas in športne postave. Čustva mu ne bojo tuja in ne bo mu jih težko pokazati. Nekako se mi kaže, da ga že poznaš vendar nista imela še prilike, da bi se zbližala.

Bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

sirova štručka napisal/-a:
bik napisal/-a:Kaj se bo zgodilo v preteklosti je čist odvisno od nas samih.

v preteklosti se nič več ne bo zgodilo :D

bikec, kako mi kaže v ljubezni?

Štručka prvo kar je spreremeni sebe. Trenutno še sama nisi prepričana kako naj bi to zgledalo. Mogoče še nisi pripravljena imeti ob sebi partnerja ker v sebe nisi sigurna. Okoli sebe maš kar nekj potencialnih vendar se ti nič kaj takega ne dogaja. Zato vzemi se v roke in delaj na tem. Potem bo vse prišlo.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

ja bi lahko rekli da sem bolj zadržana iz obe razlogov kot si povedal.....čas je pa itak relativna stvar.....važno da je nekdo tam zunaj za mene in da me bo imel rad :wink:hvala bik
AfnastaPrinceska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AfnastaPrinceska »

Hello:)
No, mene pa zanima samo kako mi kaj kaže v ljubezni - predvsem s tem, katerega imam zdaj v mislih, bova kdaj bila par ali naj si to željo kar izbijem iz glave?
Potem pa me konkretno zanima še glede službe - bo vse OK? :)

Hvala za odgovore in sončno nedeljo želim še naprej!
Odgovori