da se v kateremkoli koncu ljubljane po študentih ne bi sexalo je ironično. valda se sexa. na veliko.
"ni ti treba v kurbnhaus, imaš žur trojke". zmagovalna in strašno resnična izjava mojega študenstkega prijatelja. (seveda je pogoj, da nisi haklik ).
Fantin napisal/-a: Sicer pa ja, v študentskih domovih se na veliko seksa. Bi bilo že too much, če bi osebne izkušnje pisal na forum.
kaj bi pa napisal? da nisi mogel spat/učiti se/brati/karkoli drugega, ker so se babe, ki jih je natepaval cimer/socimer/sosed/kdorkolidrugsamotine, drle kot da bi jih odirali???
Meni je pa rahlo glupo posploševanje v stilu, da so študentski domovi nevemkakšen kurbenhaus. Pa saj nima cel dom vsak večer orgij, kjer se onegavijo vsi z najmanj tremi osebki. In če kdo seksa s tremi cimri v roku treh let...to zame lih ni orgija, no.
Kdor bo hotel, bo seksal. Pa če bo v študencu al pa privat. Je pa logično, da se več dogaja, kjer je na kupu veliko mladih in po možnosti samskih osebkov.
Eh sej nima veze ali sm tip ali punca.
Ustrajam pa da na viču je malo punc. Vsaj študentk! No izjema je lahko rožna dolina. Point je da na viču so sami moški faksi: gradbena, elektro, fri, veterinarske ne bomo šteli ker je miniaturna. Če se gre proti centru pride naslednji faks strojna. Edino fmf nudi nekaj p****. Že ko se sprehajaš po viču se na oko vidi da je malo punc. Partiji na gerbičevi so varianta boys' night.
delusional napisal/-a:vročka mucka mi je zdej že drugič pisala na privat, da če mu dam msn!!
dej odjebi psiho!!!
ja pa bi ga dala k je taprvič rekel
kaj šele da bi te za pijačo vprašo... saj bi ga ubila reveža
ma tipica je posebna. A ni ona neka razočarana nad lajfom al neki takega? se mi zdi da sm neki takega zasledil nekje.
Zanimivo da ta delusional ne odpiše na pm-je. Jo človek neki vpraša, ona nima jajc niti za odgovorit. Prpa
Anjeske napisal/-a:Meni je pa rahlo glupo posploševanje v stilu, da so študentski domovi nevemkakšen kurbenhaus. Pa saj nima cel dom vsak večer orgij, kjer se onegavijo vsi z najmanj tremi osebki. In če kdo seksa s tremi cimri v roku treh let...to zame lih ni orgija, no.