Če on zanalašč piše narobe, ker misli da bom kao jezna

Pa ker ne ve da je ''tearjerker'' beseda, ki nekaj pomeni pa misli da sem sam skupaj črke nametala, sej če bi znal malo bolj angleško, ne bi takih ven metal....
Sicer pa, ekhem, .... ne, ne bom se opravičevala, ker se nimam za kaj. Sem opazila da je pač Zvončica mislila da je vrocamucka punca, pa še ena uporabnica prej se mi zdi, pa sem pač izpostavila da je fant, da se ne bi še naprej napak razumelo. Tudi jaz ne razumem, kako je lahko to ''splošno znano dejstvo'', jaz ga še zamerkala nisem, dokler se ni tule pojavil pa še preko ZS, ....
Sam kak je ta forum fini ej, delusional neki vpraša, jaz dam odgovor (edina na to, ko da verjamem da po drugih domov se folk ni ševu, yea right

), zdej pa je mestni log v drugi temi ne označen za kurbenhaus, tule ena vrockamucka dela polemike, ker ni uspel žensk zapecat, pa se meni da jih na Viču ni.... Mislim to razmišljanje: a) folk je tam nekje seksu ---->tam je kurbenhaus pa b)ne strinjam se s trditvijo a --> če bi bila resnična bi vse babe seksale z vsemi tipi --> na Viču ni žensk je res priceless