Ugg

Novosti, trendi...
Odgovori
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a electra87 »

Prosila bi za en nasvet :) Za zimo se nameravam opremiti z uggicami, ne morem pa se odločiti, ali bi kupila črne (na slikici) ali sive. Gledala sem model Ugg Bailey button triplet. Sivi so mi sicer lepši, samo ne vem kako je s kombiniranjem oblačil? Ali naj raje vzamem črne? Plašč, ki ga največ nosim, je bel, bundo pa imam sivo, tako da bi bilo tudi s tega vidika verjetno lepše, če bi imela sive, kajne?

Slika
Uporabniški avatar
Pearl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pearl* »

Js sm si predlani kupla črne, ampak sm bla dost hitro razočarana, ker so se mi zlo hitro znucal, pa še dogajal se mi je, da se mi gor začele prijemat različne smetke, pa celo dlake od mačke, kar je blo težko spravit dol, tak da kar se vzdrževanja tiče znajo bit po mojih izkušnjah črne dost nepraktične...
I never fall apart because I never fall together.
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

jaz imam te sive z gumbi, ampak nizke. kombiniranje ni problem, je pa res, da se zelo hitro umažejo.
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Očitno bom morala bit pazljiva pa jih ne nosit, ko bo dež :(
Kaj pa glede kombiniranja, katera barva je boljša izbira? Pravijo, da črna gre k vsemu - no, k rjavi po mojem mnenju ne ravno, pa če imaš svetlejša oblačila črni škorenjčki res "sevajo". Kako je pa s sivo? :S Po eni strani razmišljam, da bi mogla tud siva it skoraj k vsaki barvi, ane?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Uf ne, Uggsi niso za v dež. U bistvu so za tiste dneve, k je mrzlo, ampak suho vreme :D

Js bi na tvojem mestu vzela sive, če bi se odločala med sivimi in črnimi. Ampak sta mi od vseh barv, ti dve najbolj nevšečni. Js mam ene temno rjave pa ene kostanjeve in jih nosim k skor vsemu.
Live. Love. Surf.
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Temno rjave že imam, imela sem pa enkrat ene sand, pa nikoli več tega ne kupim! Hazelnut barva mi pa ni všeč :( Tko da ostaneta samo še te dve :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Men so tut pesceni ful usec, sam se tok hitr umazejo, da sm pol uzela rajs temnejse :)
Live. Love. Surf.
Princess***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princess*** »

Priznam tudi jaz sem vse skozi govorila, da si ne bom nikol kupila originalnih uggic, ker je to metanje denarja stran.
Lansko leto pa sem si prvič kupila beš fake, in sem se v njih zaljubila.
To leto pa sem si prvič kupila originalne in to ne dolgo nazaj. Tako, da komaj čakam letošnjo zimo :))

aja, so pa beš barve, ugg bailey button... ;))
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Jupi, sem naročila uggice :) Sem jih mislila kupit v Sloveniji, pa je fant slučajno našel eno spletno stran, kjer majo trenutno popust in pridem kar precej ceneje skozi. Spletna stran je navedena na uggovi spletni strani, torej gre za originale. Tako da če še katera trenutno razmišlja o nakupu, me lahko kontaktira na ZS, nočem objavljati tukaj, da ne bo izpadlo, kot da delam reklamo :) Ne vem pa, do kdaj bodo še imeli popuste :)
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Ker sem dobila kar nekaj ZS-jev in ker me v naslednjih dneh ne bo več nič na računalniku in ker popust menda velja samo do konca meseca, bom odgovorila kar tu.

Sama še nisem dobila, sem pa naročila ...

http://www.javari.co.uk/

Je uradno potrjena trgovina:
http://www.uggaustralia.co.uk/on/demand ... lineStores
(ostale stotine trgovin, ki ponujajo uggice 50%, 75% ceneje in več, pa tukaj niso navedene, so scam ... če sploh kaj dobiš, dobiš kak slab kitajski ponaredek - stvar je v tem, da 'Ugg(Registered)' je blagovna znamka 'Ugg' je pa splošni izraz priznan v avstraliji, ki ni registrirana blagovna znamka sam po sebi, ampak se pod tem razume take vrste čevljev - zaradi tega se tudi težko povsod te "ponaredke" pravno preganja)

Tudi tu je trgovina pohvaljena:
http://econsultancy.com/uk/blog/7635-ja ... ence-study

koda za popust: javabox6
(sicer stvar opisana tu: http://forums.moneysavingexpert.com/sho ... ?t=3502787, vneseš med checkoutom, nekaj se omenja da velja do 30.9.)

Naj bi prijelo in za Emu in za Ugg, 25% popust ... morda še celo za kaj drugega. Kodo lahko uveljaviš samo za en nakup na posamezen amazon račun oz. kreditno. Dostava je brez stroškov.

Stvar izgleda ok, a nakupujte na lastno odgovornost, tudi zase upam da dobim vse ok. Če je slučajno v nasprotju s kakimi pravili foruma, pa izbrišite ...
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

^^ Ta spletna stran je ok, tud sama že kupovala prek nje, zelo zelo zadovoljna, gre pa v bistvu za neko hčerinsko firmo amazona ...
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

Naročila sem pri Asosu, vendar se mi zdi nenavadno, da že 1 mesec čakam na obleko. Je to normalno?
Na kateri strani bi našla zanimiva oblačila, cenovno ugodna vendar ne cenena. Pa da je brez poštnine-po možnosti.
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

^in v kakšni povezavi je obleka z ugg? :P
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

sory!! zmotila sem se, ker sem v napačno rubriko napisala! :)
LilyVanilly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LilyVanilly »

Lep pozdrav vsem :D

A je mogoče katera zasledila da se kje v Sloveniji ali cez mejo prodajajo Koolaburra ali Warmbat uggice?
Odgovori