se pa že kr vlečejo gospodinje men se iz sezone v sezono deli slabšajo, recimo un prizor k se gaby pa bree bojita d bo carlos ubiu andrewa je že skor parodija bla no, al pa pogovori med njima, ko načrtujeta pobeg, to so mi bli res mim prizori..... je pa res teško kr naenkrat nehat gledat, ko si enkrat začeu te sigurn pol zanima končn razplet
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Men tudi, Gaby je zakon. Bree pa tud, men je ful všeč ta njena hladnost v nasprotju z imiđom pridne in vdane gospodinje, ki ga je furala na začetku. Carlos se mi ful smili, on je tud eden od tistih likov, ki mi je trenutno med top. Pa nasploh Gaby in Carlos kot par. Susan mi je pa še vedno nadležna, v tej epizodi še sploh. Sn pa vesela da je Vanessa Williams ostala, ona mi jetud super. Sploh on epic fail ko je pecala novodošlega soseda Ki je res kjut
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.