Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Wow, kako cheap izgledajoče stvari :eek: :eek: :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a HopeStar357 »

*kayka* napisal/-a:
pyr kitty napisal/-a:je katera kaj narocila potem ko je bilo govora iz boohoo?
imajo namrec kar konkretna znizanja (:

Js sm 2x naročila iz Boohoo pa sem čist razočarana. Dobro sj veš da roba (vsaj glede na ceno) ni neki vrhunska, ampak tist kar dobiš je pa podn. Na slikci je še zgledal ampak v živo pa tok škart roba... :? :eek:

Js sicer naročala nisem, ker sem prebrala kr neki pritožb kupcev in me je volja do naročanja minila...od pritožb glede kvalitete, pošiljanja, vračila denarja, ne morš jih kontaktirat...v glavnem, iz osebnih izkušenj ne morem rečt, ampak glede na mnenja kupcev pa js ne bi tam naročala :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Sramežljivko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sramežljivko »

Živjo,

Je katera/kateri že kdaj kaj kupoval/a na iOffer.com?
Povezava:
http://www.ioffer.com/c/Clothing-Accessories-120000/

Kakšen način prodaje/poslovanja je sploh na tej spletni strani?Če kdo pozna oz. ima interes in čas vlagati v to.

Zanimam se za takšne puloverje s kapuco...
Povezava:
http://www.ioffer.com/i/127022125

Se da kupiti kaj takega ali vsaj podobnega kje v Sloveniji(recimo na pamet mi pade Emporium)?...

lp
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a popotnica333 »

Mene pa zanima v kolikšnem času dobiš stvar, ki jo naročiš na spletni strani asos? Kako je s številkami za oblekce če ima katera izkušnje? Hvala za pomoč :)
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

^jaz vse dobim v roku petih dni. nimam pa izkušenj s kupovanjem oblek, ker sem do zdaj naročevala samo čevlje :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

popotnica333 napisal/-a:Mene pa zanima v kolikšnem času dobiš stvar, ki jo naročiš na spletni strani asos? Kako je s številkami za oblekce če ima katera izkušnje? Hvala za pomoč :)

Sem že večkrat napisala- imam št. 36 in mi popolnoma ustreza njihova 8. Nikoli mi ni bilo preveliko ali premajhno, vedno skoraj popolno :D pa kar veliko kupujem pri njih
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Sramežljivko napisal/-a:Živjo,

Je katera/kateri že kdaj kaj kupoval/a na iOffer.com?
Povezava:
http://www.ioffer.com/c/Clothing-Accessories-120000/

Kakšen način prodaje/poslovanja je sploh na tej spletni strani?Če kdo pozna oz. ima interes in čas vlagati v to.

Zanimam se za takšne puloverje s kapuco...
Povezava:
http://www.ioffer.com/i/127022125

Se da kupiti kaj takega ali vsaj podobnega kje v Sloveniji(recimo na pamet mi pade Emporium)?...

lp

ti ne priporočam, men so dve stvari zasegli na carini :/
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

^^ Kako to mislis, zasegli? Carina zadrzi posiljko, dokler ne placas dajatev.
Razen, ce so bili ponaredki. Potem pa imajo pravico zadrzat in mislim, da take stvari unicijo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Ja sej na ioffru so pa pretežno ponaredki, tut to kar je on nalepu tko da brezveze, razn če maš lih srečo. Js sm naročila uro, očala, sandale, kopalke kar je use vredu pršlo, pol dve torbici so pa zasegl, tko da pomojm sam te ta večje pakete pregledajo..sam se mi zdi da se ne splača tvegat. :?
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Koda za -20% off na asos.com (velja samo za nove, ne že znižane stvari): FLASH24
katarakt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katarakt »

Heeej,

tukaj sem nova. Zanima me le, ali je katera že kaj kupila preko spletne trgovine www.kewlzone.si? Pa če ma kdo kakšne izkušnje?

Hvala za odgovor in Lp
katarakt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katarakt »

Hotela sem le sporočiti, da sem se opogumila, in naročila pri spletni trgovini www.kewlzone.si, in sem z majčko zelo zadovoljna. Paket je prišel že naslednji dan, najbolj lepo pa mi je bilo, ker so mi zraven majčke priložili še pismo in veliko nalepk :)

Hvala vseeno!
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kittyCAT00 »

Hejla, mene zanima če mi lahko kdo razloži kako se prijavit na ebay in paypal, kaj je potrebno .. nebi glih rada neki zaJ. tk da če je kira naročevala bi mi kakšna pomoč prav prišla :wink:
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a desigual »

Mene pa zanima, če je kdo že kupoval na tej strani:
http://www.freywillestore.com/index.php ... pping_cart
se bojim da je stran fake, ker majo take popuste...
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

kittyCAT00, te zanima samo glede registracije ali tudi glede uporabe ebaya in paypala?
Za registracijo gres na ebay.com/ebay.co.uk/ebay.de (ni vazno, ker bos imela ne vseh isto uporabnisko ime), kliknes Register in si ustvaris racun.

Potem gres na paypal.com, kliknes SignUp in ustvaris uporabniski racun in dodas kartico, s katero bos placevala.

Grez nazaj na ebay, kliknes MyeBay, Account, PayPal Account in povezes tvoj PayPal z eBayem (kliknes Link your PayPal account ali nekaj podobnega). To je pomembno, ker ce ju ne povezes, ne mores placevati s PP.

Potrebovala bos torej kartico (Visa ali Mastercard) in svoj naslov. Ni nic tezkega, tako da mislim, da nimas kaj zafrknit, samo natancno vse preberi.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Odgovori