Kaj kuhate danes?
^^ Meni so najboljšetele. Brez nagravžnega mleka v prahu. In preverjeno dobre.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Lahko po občutku daješ. Saj boš videla, kdaj bo masa primerna za delanje kroglic. Js vedno še pred delanjem dodajam, ker nikol lih prav.
Je pa tale recept dejansko za 10 kroglic, tako da se splača povečat.
Bi pa rekla, da žlica cca 10 g glede natelepodatke.
Je pa tale recept dejansko za 10 kroglic, tako da se splača povečat.
Bi pa rekla, da žlica cca 10 g glede natelepodatke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Danes sem pripravila puranje zrezke z gobovo omakco ter fižolova solata s kislim zeljem.
Btw, zanima me, katera jed je to in kje bi lahko našla recept zanjo?
http://okusno.je/clanek/zdravo/hitro-pripravljene-lahke-vecerje.html (tazgornja slikca)
Dajo jo v naslovno sliko, pol pa nič ne piše o tem
Btw, zanima me, katera jed je to in kje bi lahko našla recept zanjo?
http://okusno.je/clanek/zdravo/hitro-pripravljene-lahke-vecerje.html (tazgornja slikca)
Dajo jo v naslovno sliko, pol pa nič ne piše o tem

^^ Meni izgleda kot kuskus z zelenjavo
Najlaže ga pripraviš tako, da pač popražiš / podušiš narezano pisano zelenjavo po želji (npr. v voku), kuskus pripraviš posebej po navodilih (imaš na škatli), ga nato dodaš v vok k zelenjavi in premešaš, lahko pa dodaš še malo zelenjavne omake (samo toliko, da jed ni suha) in vse skupaj premešaš oz. pregreješ v voku
V kuskus paše na koncu tudi kakšna pest rozin ali pinijevih semen 

Najlaže ga pripraviš tako, da pač popražiš / podušiš narezano pisano zelenjavo po želji (npr. v voku), kuskus pripraviš posebej po navodilih (imaš na škatli), ga nato dodaš v vok k zelenjavi in premešaš, lahko pa dodaš še malo zelenjavne omake (samo toliko, da jed ni suha) in vse skupaj premešaš oz. pregreješ v voku

_patchouli_
jaz sem sedaj prvič Mongolsko meso probala narediti po tem receptu:
KLIK
Obstajajo pa še seveda drugačne variacije, z nekaterimi še bolj kitajskimi začimbami, ki pa jih (še) nisem kupila. Ampak ko jih bom/če jih bom...bom probala tudi kak drug recept.
jaz sem sedaj prvič Mongolsko meso probala narediti po tem receptu:
KLIK
Obstajajo pa še seveda drugačne variacije, z nekaterimi še bolj kitajskimi začimbami, ki pa jih (še) nisem kupila. Ampak ko jih bom/če jih bom...bom probala tudi kak drug recept.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje