Mah, to niso predsodki, to je okus mislila sem kaj v stilu Urše Čepin, katere stil se mi zdi ogaben oz. do neke mere tudi 'cipast', če uporabim zgornji štručkin izraz (ki ga sicer drugač ne uporabljam, sam lepo ponazori z eno besedo, kakšen stil je mišljen)
^^luštno! (moji 2 najljubši barvi...sam zelen bi lahko bil temnejši )
Ampak, evo, men 5005 tukaj izgleda moder, pri meni je bil pa vidt črn...hmmm, na beli podlagi (& IRL ) bi lahko bil končno vijolčen?
Zdj bo pa men ena lepo razložila kaj je fora crackle-a! Ker tole je super no. a to je pač črn lak al kako, k se pač zdrobi na nohtu al wtf? kje ga lahk kupm?
V bistvu je tale temno vijola, samo noče ubogat in biti take barve tudi na nohtu. Najprej naneseš lak, ki ga želiš imeti za bazo (se bo videl pod crack lakom), potem pa čez eno plast creackle laka in to je to.
Depend so meni od cenejših še najbolj všeč - 2,1 EUR v DMu.
Zadnjič sm bla v Dm v Novi Gorici in nism vidla ničesar takega(ubistvu ful okrnjeno kolekcijo lakcov povsod..sem pa kupla novega watershine rdečkota od sh-e ), najverjetneje bo v Mullerju na Čopovi kr nora izbira, ne? Oktobra... hvala vsem za info
V večini DM-ov je sedaj znamka Depend z crackle laki v raznih barvah. Ima ga pa tudi Essence, OPI, Alessandro, Barry M, itd... Povsod jih je polno zadnje leto
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Meni pa Essencov črni kar odgovarja-glede na to, da ga imam samo po kak dan gor, je čisto ok. Beli je pa res tak, kot da bi si po nohtu razmazal žvečilno.