Hlinjenje ljubezni
Hlinjenje ljubezni
ejla!
Zanima me če ima kdo izkušnjo s tem oz. z osebo,ki hlini ljubezen. - mogoče iz koristoljublja ali pa sploh ne ve kaj pomeni ljubiti.
Poznate kakšen primer ?
Zanima me če ima kdo izkušnjo s tem oz. z osebo,ki hlini ljubezen. - mogoče iz koristoljublja ali pa sploh ne ve kaj pomeni ljubiti.
Poznate kakšen primer ?
bodi to kar si
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Glih zadnjič spoznam frajerja, živi pri punci..prek FBja piše mlajšim, stopi v kontakt, ima eno za vsak dan v tednu, pri punci živi, kuha mu, pere ter ima reden sex če pride do suše.
Da o kakih puncah ki iščejo sugardaddye niti ne izgubljamo besed
.
Včasih sem bil naiven, sem mislil da je ljubezen samo nekaj kar se zgodi, da useka in da je nekaj iskrenega...bolj kot kopljem, bolj kot dobivam odgovore, bolj vidim kako sem naiven in neumen ter da je tega kot plevela.
Da o kakih puncah ki iščejo sugardaddye niti ne izgubljamo besed

Včasih sem bil naiven, sem mislil da je ljubezen samo nekaj kar se zgodi, da useka in da je nekaj iskrenega...bolj kot kopljem, bolj kot dobivam odgovore, bolj vidim kako sem naiven in neumen ter da je tega kot plevela.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- HopeStar357
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Seveda obstaja. Pomoje najboljsi primer so mlade punce, ki so z veliiiko starejsimi gospodi zaradi denarja. Ceprav to se zdalec ni edini primer. Za mene je hlinjenje ljubezni ze, ce imas partnerja in ga varas. To ocitno ni ljubezen pol, ce nekoga ne spostujes in se vlacis okrog. Recimo js sm imela fanta, za katerega sem bila.prepricana da me ima neskoncno rad, pol sm pa zvedla po neki mescih da je porocen. To je blo tud hlinjenje, preprosto zarad sexa ce se mene vprasa 

~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- HopeStar357
- Komunikatorka
Seveda obstaja. Pomoje najboljsi primer so mlade punce, ki so z veliiiko starejsimi gospodi zaradi denarja. Ceprav to se zdalec ni edini primer. Za mene je hlinjenje ljubezni ze, ce imas partnerja in ga varas. To ocitno ni ljubezen pol, ce nekoga ne spostujes in se vlacis okrog. Recimo js sm imela fanta, za katerega sem bila.prepricana da me ima neskoncno rad, pol sm pa zvedla po neki mescih da je porocen. To je blo tud hlinjenje, preprosto zarad sexa ce se mene vprasa 

~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Js ne poznam nobenega primera... Thank god. Seveda pa se zgodi, da srečam kake modele, ko mi bluzijo, joooojjj sovražim keš pičke. To pa je njihov problem.
Kak si pa ti fajn fant, tebe bi ziher vsaka hotla.
celjanar napisal/-a:js sm ji reku da jo ljubim sam zato da mi ni težila glede tega...drugače mi je blo vseeno
Kak si pa ti fajn fant, tebe bi ziher vsaka hotla.

- Mr. Simpaticus
- Komunikatorka