Vsak ma svoje mnenje glede na izkusnje, ampak posplosevanje je pa res butasto. Js sm drugace iz mesta, trenutno sm pa ze neki let v Lj. Fanta imam iz vasi, tud babi in vecino familije imam na vasi. In vsak vikend grem z veseljem tja, ker so, po mojem mnenju, ljudje veliko bolj sprosceni, nasmejani, neobremenjeni, pa to ne pomeni da niso izsolani in so pijanci. In tud se ne pocutm cudn ce grem v soboto vn v cevljih brez petk...v Lj bi se pocutla kot izobcenc ce bi sla vn brez stiklov hehe
No, moja dva sta drugace iz vasi, ampak sta se preselila v mesto. Faxe imata koncane, torej nista neumna in neizsolana, moja bratranec in sestricna recimo mata koncane faxe, dobre sluzbe in zivita na vasi. In ne, noben ni pijanc, izsolana sta, pa tud ni vec (vsaj tam ne), da bi se moral hitr porocit itd., ker pac na vasi se hitr porocajo. Ne vem no, men se zdi butasto posplosevat in govorit, da so vsi isti. O pijancih pa, sm delala v lokalu v Ljubljani in na vasi, pa mi je blo huje v Lj, ker je blo vec pijanih in tecnih strank kot na vasi. Pomoje ni fer sodit ljudi in posplosevat glede na to od kod so. soboto vn v cevljih brez petk...v Lj bi se pocutla kot izobcenc ce bi sla vn brez stiklov hehe
No, moja dva sta drugace iz vasi, ampak sta se preselila v mesto. Faxe imata koncane, torej nista neumna in neizsolana, moja bratranec in sestricna recimo mata koncane faxe, dobre sluzbe in zivita na vasi. In ne, noben ni pijanc, izsolana sta, pa tud ni vec (vsaj tam ne), da bi se moral hitr porocit itd., ker pac na vasi se hitr porocajo. Ne vem no, men se zdi butasto posplosevat in govorit, da so vsi isti. O pijancih pa, sm delala v lokalu v Ljubljani in na vasi, pa mi je blo huje v Lj, ker je blo vec pijanih in tecnih strank kot na vasi. Pomoje ni fer sodit ljudi in posplosevat glede na to od kod so.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~