seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Teli Pronto so preseravanje pomoje. Ne tle s psiho in tem sranjem, vse se da premagat, če hočeš. Najlažje je tipu rečt, da ne more seksat s kondomom in da naj ženska žre tablete al bo pa ven potegnil. Ma če bi na mene naletel, ti prav ne bi dala v zadnjem momentu. (pa sem na tabletah in s kondomom, ker zihr je zihr)
Če rabiš najširše možne kondome, se jih da prek neta lepo naročit, mysize pa te fore. Pol pa vadi pa si ga magari s kondomom na roko meči.
Pfff, banda neodgovorna sebična.
Because I can.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Itak da je vse v psihi. Tisti, ki pa na dolgo in široko jamrajo, da je seksat s kondomom kt vijolce skoz gas masko vohat (itd itd), pa tud ne pripomorejo k boljši klimi.
Ajde, je že res, d je bolš brez. Ampak tud z se da čist normalno.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a edc »

Kakšen shitstorm :lol:

dokler naletavam na ženske, ki zaupajo tabletam in dejansko nočejo moje zaščite mi je precej vseeno. Za zdravje in higieno je vedno poskrbljeno tako da glede tega ni bojazni, bo pa enkrat verjetno tudi guma mogla priti v igro- ali pač? :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Seveda, pardon, nisem vedela, da greš z vsako novo punco/seks partnerko najprej na celotno testiranje za vse SPB. Se posipam s pepelom.

No, seriously. Če naletavaš na koklje, ki niti na začetku poznanstva nočejo kondomov, pa dokler tudi ti nimaš dovolj soli v glavi, da očitno zaupaš vsaki, ki reče, da nima SPB, pol nimaš problema.
Ti si torej naša delusional, sam moškega spola. Potencialna vreča SPBjev pa še ponosen je na to. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Končno nekdo=) Ampak delusinal (kolko sem brala njene zadnje poste) podpira uporabo kondomov. 'Črna' vdova jih ne=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

Tananda napisal/-a:Seveda, pardon, nisem vedela, da greš z vsako novo punco/seks partnerko najprej na celotno testiranje za vse SPB. Se posipam s pepelom.

No, seriously. Če naletavaš na koklje, ki niti na začetku poznanstva nočejo kondomov, pa dokler tudi ti nimaš dovolj soli v glavi, da očitno zaupaš vsaki, ki reče, da nima SPB, pol nimaš problema.
Ti si torej naša delusional, sam moškega spola. Potencialna vreča SPBjev pa še ponosen je na to. :P

madonca, kako eni berete stvari je pa prav smešno :)

če ti povem da lahko svoje seksualne partnerke preštejem na prste ene roke in da nobena ni bila one night stand bom lažnjiv prašič? :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Ne, to sem dojela že iz tvojega posta, kjer si napisal, da si imel parletno zvezo, zdaj pa je suša. Nisem neumna.:P
Gre se za tvoj mindset, ki je neodgovoren in sebičen.
Because I can.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

...čeprav sem mnenja, da če si dovolj pogumen da žensko oplodiš, bodi potem tudi dovolj pogumen da jo podpiraš z otrokom vred. ;)

Nikakor se ne bi šel totalno brez zaščite mečkat v posteljo, to je predvsem zabito pa še veliko negativnih pridevnikov bi se našlo za to. Mi pa zelo odgovarja samo tableta + temeljito poznavanje spolnega parnerja, ker drugače užitka tako ali tako ni.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Ne govorim o zaščiti pred nosečnostjo, zato mora itak ženska poskrbeti (primarno, sekundarno pa seveda tip), ker bo konec koncev ona tista, ki bo fasala otroka v trebuh.
Predvsem me je zmotil ta tvoj Jebiga odnos glede natikanja kondomov, namesto da bi poiskal rešitev.
In še vprašanje, kako bi se torej ti zaščitil ob "mečkanju v postelji", če kondomov ne uporabljaš? Čez celofan?
Because I can.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

predvsem se ne spuščam v seks z neznankami, vedno sem seksal s puncami, ki sem jih poznal že vsaj 1 leto in smo bili tesni prijatelji (me ne mikajo ženske ki menjavajo spolne partnerje kot gate). Če bo potreba po gumi se bom mogel potruditi, v nasprotnem primeru ga pač ne bom tiščal nekam, v kar nisem prepričan kam se je prej natikalo- še najboljša kontracepcija pred vsem.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

^^LOL celemu komentaru=)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Zakaj LOL? Saj načeloma kaže normalno razmišljanje (ki se je priplazilo od nikoder v zadnjem trenutku), samo s to težavo, da NIKOLI ne more biti prepričan, kaj se je kam že natikalo.
Because I can.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

^^ če sam sebi laže=)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

edc, za zaščito je pač treba nekaj žrtvovati...

če že nočeš otroka, če punca je tablete to sigurno ni zdravo, če misli punca načrte dočakati penzijo, če pa daš gor kondom - pač ne bo popolno.

pač, fora sexa je razmnoževanje...
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

flesherka_ napisal/-a:^^ če sam sebi laže=)

mislim, da ne vidiš zadev jasno. če bom fasal SPB ker bom tako zabit potem je to moj problem, če pa misliš da se bom potem še naprej okol fukaril in to raznesel še na ostale je pa izključno tvoj problem.
Odgovori