seks s kondomom ali brez
Teli Pronto so preseravanje pomoje. Ne tle s psiho in tem sranjem, vse se da premagat, če hočeš. Najlažje je tipu rečt, da ne more seksat s kondomom in da naj ženska žre tablete al bo pa ven potegnil. Ma če bi na mene naletel, ti prav ne bi dala v zadnjem momentu. (pa sem na tabletah in s kondomom, ker zihr je zihr)
Če rabiš najširše možne kondome, se jih da prek neta lepo naročit, mysize pa te fore. Pol pa vadi pa si ga magari s kondomom na roko meči.
Pfff, banda neodgovorna sebična.
Če rabiš najširše možne kondome, se jih da prek neta lepo naročit, mysize pa te fore. Pol pa vadi pa si ga magari s kondomom na roko meči.
Pfff, banda neodgovorna sebična.
Because I can.
Seveda, pardon, nisem vedela, da greš z vsako novo punco/seks partnerko najprej na celotno testiranje za vse SPB. Se posipam s pepelom.
No, seriously. Če naletavaš na koklje, ki niti na začetku poznanstva nočejo kondomov, pa dokler tudi ti nimaš dovolj soli v glavi, da očitno zaupaš vsaki, ki reče, da nima SPB, pol nimaš problema.
Ti si torej naša delusional, sam moškega spola. Potencialna vreča SPBjev pa še ponosen je na to.
No, seriously. Če naletavaš na koklje, ki niti na začetku poznanstva nočejo kondomov, pa dokler tudi ti nimaš dovolj soli v glavi, da očitno zaupaš vsaki, ki reče, da nima SPB, pol nimaš problema.
Ti si torej naša delusional, sam moškega spola. Potencialna vreča SPBjev pa še ponosen je na to.

Because I can.
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
Tananda napisal/-a:Seveda, pardon, nisem vedela, da greš z vsako novo punco/seks partnerko najprej na celotno testiranje za vse SPB. Se posipam s pepelom.
madonca, kako eni berete stvari je pa prav smešno

če ti povem da lahko svoje seksualne partnerke preštejem na prste ene roke in da nobena ni bila one night stand bom lažnjiv prašič?

...čeprav sem mnenja, da če si dovolj pogumen da žensko oplodiš, bodi potem tudi dovolj pogumen da jo podpiraš z otrokom vred.
Nikakor se ne bi šel totalno brez zaščite mečkat v posteljo, to je predvsem zabito pa še veliko negativnih pridevnikov bi se našlo za to. Mi pa zelo odgovarja samo tableta + temeljito poznavanje spolnega parnerja, ker drugače užitka tako ali tako ni.

Nikakor se ne bi šel totalno brez zaščite mečkat v posteljo, to je predvsem zabito pa še veliko negativnih pridevnikov bi se našlo za to. Mi pa zelo odgovarja samo tableta + temeljito poznavanje spolnega parnerja, ker drugače užitka tako ali tako ni.
Ne govorim o zaščiti pred nosečnostjo, zato mora itak ženska poskrbeti (primarno, sekundarno pa seveda tip), ker bo konec koncev ona tista, ki bo fasala otroka v trebuh.
Predvsem me je zmotil ta tvoj Jebiga odnos glede natikanja kondomov, namesto da bi poiskal rešitev.
In še vprašanje, kako bi se torej ti zaščitil ob "mečkanju v postelji", če kondomov ne uporabljaš? Čez celofan?
Predvsem me je zmotil ta tvoj Jebiga odnos glede natikanja kondomov, namesto da bi poiskal rešitev.
In še vprašanje, kako bi se torej ti zaščitil ob "mečkanju v postelji", če kondomov ne uporabljaš? Čez celofan?
Because I can.
predvsem se ne spuščam v seks z neznankami, vedno sem seksal s puncami, ki sem jih poznal že vsaj 1 leto in smo bili tesni prijatelji (me ne mikajo ženske ki menjavajo spolne partnerje kot gate). Če bo potreba po gumi se bom mogel potruditi, v nasprotnem primeru ga pač ne bom tiščal nekam, v kar nisem prepričan kam se je prej natikalo- še najboljša kontracepcija pred vsem.
- flesherka_
- Kofetarica
- flesherka_
- Kofetarica