ponovno v zvezo po prekinitvi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

ponovno v zvezo po prekinitvi

Neprebrana objava Napisal/-a ny_girl »

eno vprašanje, pa prosim brez obtoževanja, al česarkoli...

jaz sem šla s tipom, ki sva bla skupaj 10 mesecew, 1 mesc in pol nazaj narazen. šlo je zaradi njegove nesposobnosti komunikacije, njegovih ''kolegow'' ki to niso bili, pač kadili so travo itd, nič uglavnem niso delali v življenju. ko sem mu omenila da bi šla narazn, je ratal kar naenkrat super pozorn oh in sploh, ampak jaz sem mu useeno dala konec. ko sva končala sem se počutila super, usi mi govorijo, da sem se neverjetno spremenila, postala sem bolj odprta,vesela, polna energije itd. to soboto, ki je bila pa mi je nekaj odprlo oči. ugotovila sem, da ga mam še zmeraj rada, vsi mi nonstop govorijo, da zakaj sva sploh narazn, itd. naj omenim, da se on ni bil takrat pripravljen spremeniti glede druženja z tistimi, in da bi malo več komunicirala. zdaj pa me 4 dni muči samo to, kako bi bla nazaj z njim. zavedam se da sem naredila eno veliko napako, ampak takrat se mi je pač zdelo prav. včeraj sva se končno videla, celo se je pogovarjal z mano, ampak mi je nonstop govoril da sva lahko samo kolega. jaz sem bila njemu prva punca. je tudi zelo trmast po naravi. uspelo mi je da sva se dobila, zdaj pa ne vem če mi lahko uspe tudi to da sva nazaj skupaj. ker vem da mu še nekaj pomenim. ker so mi tudi njegovi kolegi to povedali. zanima me samo vaše mnenje, ali naj pustim času čas, ker nočem nonstop utrujat po smsih. kaj naj sploh naredim? če sploh kaj.en dober kolega mi je svetoval da naj razmišljam s srcem, ker v življenju ne moremo in niti ne smemo samo z glavo razmišljati.
live. laugh. love.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Pogreta juha načeloma ni nikoli tako dobra kot na začetku.
Fantin
Debatorica
Debatorica

ny_girl napisal/-a:ojla da ne odpiram nove teme... upam da ne izpadem kt kašna petnajstletnica ma vseen ... :) drugač sem stara 22 let. meni je ušeč en fant, ki sem ga u bistvu vidla sam enkrat :) blo je enkrat odzuni, ko sva ble s kolegico. in ker je meni ušeč nogomet, sem pač videla, ki je mel oblečen dres od nekega kluba ki je meni ful antipatičen. no, blo je tko, da sem prišla do njega in sm mu rekla da pač mi ni ušeč itd. pol so se začele debate, reku je da naj mu povem kako se kličem da me doda na fb... no in zdej si že ene 2 mesca piševa po fbju. piše mi tut ko me ni gor, sprašuje me za izpite, itd. ful sva se povezala. zadnč smo se tut zmenl za kafe za ta tedn. zdej mava že cifre eden od druzga. zdej pa nevem, nočm drezat u njega. ki tolko čuješ da more tip nardit prvi korak blabla. me zanima, kaj vi mislte, kako naprej? pa ne mi prosim nabijat kok sm otročja itd, pač me ful zanima ta tip :)
Pa mimogrede, to si napisala junija. Glede na sedanje pisanje si takrat bila v zvezi. Ali pa samo meni tukaj nekaj ne štima.
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Fantin napisal/-a:Pogreta juha načeloma ni nikoli tako dobra kot na začetku.

to sem že čula ja, ampak mene zanima če mislte da obstaja kakršnakoli šansa? pogrešam use kar sm delala z njim...
live. laugh. love.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Ti pogrešaš lepe trenutke, ne njega.
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

ne bi rekla. pogrešam njega osebno, sem popolnoma prepričana.
live. laugh. love.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Stvar navade, boš že prebolela. Zdaj ti je rekel, da sta lahko kolega, ti pa takoj nazaj s čustvi (ki so tle več kot očitno napihnjena). Če nisi srečna v zvezi in se počutiš bolje brez nje, potem tega tipa ne rabiš.
Because I can.
Fantin
Debatorica
Debatorica

ny_girl napisal/-a:ne bi rekla. pogrešam njega osebno, sem popolnoma prepričana.

Seveda...

ny_girl napisal/-a:pogrešam use kar sm delala z njim...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

New fact,,če imaš prijatelje, ki kadijo travo in nič ne delajo v življenju..in ti kadiš z njimi travo..niso tvoji pravi prijatelji hahah :D pravi prijatelji so samo vzorni pridni študentje, ki ne kadijo/pijejo, ampak pridno delajo!

Če se oddaljim od tega debilizma, Fantin je citirala tvoj star prispevek. Torej si ubistvu že iskala nove tipe, ko si bila s sedanjim tipom in potem si ga pač pustila. Zdaj ko se je on že očitno malce oddaljil od tebe, bi ga ti rada nazaj. Jz bi ti rekla sam "move on". Pa očitno ma še zmer iste stare "zadetke" od prjatlov ane, sj ne morš bit z njim. ;)
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

ko sva končala sem se počutila super, usi mi govorijo, da sem se neverjetno spremenila, postala sem bolj odprta,vesela, polna energije itd.

vsi mi nonstop govorijo, da zakaj sva sploh narazn,

Kaj ti zdaj vsi govorijo? :gruebel:

Če so ti šle določene stvari že prej na živce, ti bojo šle sedaj enako. Kot so že druge napisale, rekel ti je, da hoče biti samo tvoj kolega, pa so kar naenkrat vzkipela tvoja čustva do njega.

Razumem, da je problem zaradi komunikacije, tega s kolegi pa res ne.

Je pa tudi razvidno iz tvojih prejšnjih postov, da si iskala novega že pred meseci, tvoj bivše te noče več, tako da preboli in pozabi.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

junkie. ne rabiš ga. tipu je pač najbolj pomembno da je komot. da zabušava in se zabava, "živi se enkrat".

ja na tegale si se pač navezala, vem kako je, ampak se da odpraviti težavo.

zdaj pa takole: če si res 100% prepričana, da si ga želiš, pač delaj na tem, ampak dregni ga malo da se spametuje in začne biti odgovoren človek.

če ga hočeš pozabiti, pa popolnoma pretrgaj kontakte z njim, išči si drugega, na koncu se niti njegovega imena ne boš spomnila.

PS: malo omeni starost, vsaj približno. se mi zdi da sta oba pri srednjih 20ih, nisem siguren. je razlika, če sta stara 20 ali 30...
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

vem kaj hočem in kaj si želim, drugače pa sm jst 22 in on 24. iščem samo način kako bi lahko bila nazaj z njim..
live. laugh. love.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

mhm...

no, jaz pravim, razmišljaj s srcem, a tudi z glavo. pač trezno je treba presodit, nihče noče da si kasneje spet razočarana.
če gre zelo slabo, ne vztrajaj.

srečno.
Odgovori