claire napisal/-a:^^ in si (namerno) zgrešil celo bistvo posta od Nesanice. in to ne prvič.
napisala je BOLJ potruditi, nikakor pa ne, da bi se moral klečeplaziti za njo tudi če ga ona vztrajno ignorira (kot si si ti lepo po svoje interpretiral, da spet lahko izpade da si đek in ti se za žensko že ne boš trudil niti malo). oh come on. nakladaš.
Če kdo naklada si to ti.
Sem lepo napisal, da se mi za žensko ni bilo nikoli težko potruditi, a pričakoval sem, da se bo tudi ona zame. Če tega povratnega truda nisem zaznal, sem s ena tej točki nehal truditi.
Ti in Nesanica pač izhajata iz štartne pozicije, da je vsaka ženska tako ful posebna, da se je zanjo treba ful potruditi. Jaz izhajam iz štartne pozicije, da moški nismo nič slabši od žensk. In res ne vem, zakaj bi se bilo treba ful truditi za neko žensko, ki jo prvič v lajfu vidiš, ona pa ne kaže posebnega interesa.
Nesanica napisal/-a: Pač všeč mi je če čutim da ga res zanimam
Dobivaš se z vezanimi tipi in misliš, da jih res zanima še kaj drugega, kto seks. To je pa že nekoliko smešno.
Sicer je pa cela tema LOL; ženske se čudite kot cigan belemu kruhu, zakaj se pozerjem iz diskotek ne da ful trudit za vas in jim je vseeno, ali ga namočijo v Nino ali Tončko.