seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

flesherka_ napisal/-a:Moje mnenje je, da take kot si ti širijo SPB. Poleg tega spodbujaš sex brez zaščite pri ostalih ljudeh. Sama nisem istega mnena. Imam fanta 5 let, tak da se ne rabim ukvarjat s SPB. Če me bo prevaral in bom tako staknila PSB, je to stvar, na katero sama ne morem vplivati, ker nism ob njem 24 ur na dan. Ampak tu pride na vrst zaupanje. Kako pa ti zaupaš svojim (kot si par postov nazaj rekla - mnogim partnerjem) spolnim partnerjem, pa ne vem. Glede na to, da daješ vtis, da si lahka, potem verjetno fanta ne spoznavaš 6 mesecev, preden sexaš z njim. Ampak to je bolezen, ker si, boga reva, obsedena s sexom. Ker o tebi kot osebi (mogoče samo virtualni) niamm dobrega mnenja, ti ne želim dobrih stvari v življenju. Očitno se boš lekcijo naučila samo s slabo izkušnjo. Torej tebi v dobro želim, da stakneš SPB. Upam sicer, da tako, ki se jo da pozdravit, da boš malo premislila o tem, na kak način živiš svoje življenje in da s tem vplivaš tudi na druga/tuja življenja. Verjami pa, da ti bo žez 10 let žal za te (pre)mnoge partnerje, ker verjetno se v tvojih okoliših že zdaj ve, kaka si, da daš brez kondoma.. Aja, pred tem more še moški rečt, da je zdrav, potem pa daš=) Sama imam izredno dobre odnose z moškimi prijatelji in vem, kake stvari se pogovarjajo in kako hitro niti ne tako slabe punce dobijo nezavidljiv sloves. Ti kar sexaj brez kondoma. Veseli me, da nisva iz istega kraja in da obstaja mala, če ne celo zanemarljiva verjetnost, da bova delile istega spolnega partnerja. Poleg tega pa določene spolne bolezni niso vidne takoj in je možno, da tvoji iskreni fanti dejansko še ne vedo, da delijo s tabo še kaj več kot samo rjuhe. In potem so take ženske, kot si ti, vzgojiteljice v vrtcih, bolniške sestre, delavke v javnih ustanovah.

o moj bog kako moraš bit ti zafrustrirana oseba... vidim samo dve opciji - al si totalno neprivlačna in si se čist prilepla na tipa da ti niti podrazno ne more pobegnat in si fovš bejbam ki seksajo kadarkoli želijo in s komerkoli želijo, al si pa privlačna in se ti bo strgal čez par let in boš seksala vsepovprek, ker trenutno si ne upaš zaradi tega ker ne veš kaj bodo drugi rekli...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

^^ Neither. Guess again=)

Jaz sem svoje promiskuitetno obdobje doživela v dokaj širokem razponu... Se znorela in pristala v zvezi s takratnim dolgoletnim znancem.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

flesherka_ napisal/-a:Verjami pa, da ti bo žez 10 let žal za te (pre)mnoge partnerje, ker verjetno se v tvojih okoliših že zdaj ve, kaka si, da daš brez kondoma..
In potem so take ženske, kot si ti, vzgojiteljice v vrtcih, bolniške sestre, delavke v javnih ustanovah.

me je zmotilo tole in po tem sklepam....
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

BREZ kondomov JE boljse... ampak samo ce imas rednega partnerja!!! in le ta je tabletke, ima diafragmo ipd... ;)
razni "pull-out" ali "varni dnevi" meni osebno NISO opcija, ker je precej neodgovorno zaradi par minut (ur) uzitka tvegati spocetje zivega bitja ;)

spletne strani na kateri imate VSE vrste kondomov za vse "okuse" in okuse :) pa nejbrz ne smem objavit zato v google napisite kondomanija - pa je :)

sm mal editiru, ker vidm, da je vsak opis stanja, ki se razlikuje od izkusenj nekaterih tukaj tretiran kot samohvala, egotripping ipd...

lp
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 06. Okt. 2011 4:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

brandibelle napisal/-a:Malo ste zasle s teme - klele je skoraj hujse ko na kakem forumu polnem tipov k se grejo kdo ma vecjega :S

brandibelle napisal/-a: in pride do tega da imam najbrz premajhen (pretesen) kondom...
kupiva XXL... malo boljse je.. prav veliko pa ne (so daljsi ampak samo 4mm sirsi.. :S ).

brandibelle napisal/-a:potem sem pa 2dni meril in preracunaval meritve (na strani je nek metrcek, ga sprintas, pomeris in pogledas kateri kondomi ti pasejo...)
aja - po meritvah sem zaslisal vse frende o njihovih obsegih ker sm bil kar malo presenecen, da morm kupit najvecje kondome na voljo :O
aaaaaaaaaaaam no pa da se ne "hvalim" :roll: razlika JE ocitna...

oh the irony :roll:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

LZ tudi meni je to v oko padlo=) 4 objave, pa že o tiču razpravlja=) Ampak se ni prišel hvalit=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

brandibelle tebi nič ne pomaga orjaški tič, če ti pride pri malo več kot polovici sexanja. sklepam da nisi star, zato si bogi in ne težki đek.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a edc »

Jaz jih ne trpim, kriv pa je uplahnjen tič ob natikanju kondomov. Enih trikrat sem ga poizkusil dati gor, pa je rezultat vedno isti. Trd ko kamen, se matram in matram da ga gor spravim dokler me vse mine in se mi potem niti ne dvigne kakšnih 20 minut.

Ne vem kaj je fora, vem pa da me grozno tiščijo, že ko ga kakšne 2 cm odvijem (kar je tudi maksimum kolikor ga gor spravim). Tista rinka me tako stisne, da mi ga skoraj preščipne, vsaj občutek je tak. Pa sem vsakič probal z drugačnim kondomom a vseeno ni šlo.

Z bivšo sva uporabljala samo tablete in v 2.5 letih se ni zgodilo nič, tako da zdaj ko imam abstinenco je zanimivo vedeti, da vas je kar nekaj, ki ne marate kondomov :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

me zanima, kaj pa če bi ga enostavno potegnil ven, ko ti pride?
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^
Mhm, preden mu pride, nj ga ven da. Krasno. Pol se pa vsi čukasto gledajo, ker se bejbi čudežno napihuje trebuh. Tudi predsemenska lahko naredi svoje, tk da jaz se na "sj bom pazu" nikakor neb zanašala.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

edc napisal/-a:Ne vem kaj je fora, vem pa da me grozno tiščijo, že ko ga kakšne 2 cm odvijem (kar je tudi maksimum kolikor ga gor spravim). Tista rinka me tako stisne, da mi ga skoraj preščipne, vsaj občutek je tak. Pa sem vsakič probal z drugačnim kondomom a vseeno ni šlo.

Ker večje številke kondomov pa ne obstajajo ane... :rolleyes: Dvomim, da si šel une tanajvečje probat, najbrž si samo znamko menjal in probal tiste obične iz drogerij. Če maš večjega tiča, si kupi večje kondome.
In sploh, samo trikrat si si probal kondom nataknit, genijalno.
Because I can.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^ Točno tako. A si predstavljaš, da bi vsak mulc samo trikrat splezal na kolo, pa padel dol, pol pa reku d itak ne more vozit kolesa :D
Kam gre ta svet... :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja, edc, večjo cifro ja...

meni se kondomi zdijo najboljša rešitev, ker je to pač najbolj zdravo. tudi če bo zaradi tega malo manj užitka. tabletam pa ne zaupam... nihče ne ve kakšen učinek ima to v prihodnosti.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a edc »

Tananda napisal/-a:Ker večje številke kondomov pa ne obstajajo ane... :rolleyes: Dvomim, da si šel une tanajvečje probat, najbrž si samo znamko menjal in probal tiste obične iz drogerij. Če maš večjega tiča, si kupi večje kondome.
In sploh, samo trikrat si si probal kondom nataknit, genijalno.

probal XXL pa je bil rezultat malo boljši ampak še vedno zelo zelo neudobno tako da mislim da tukaj ni nekih rešitev (mislim da problem ni v velikosti ampak bolj v psihi ali nekaj tretjega), razen če bi lahko nekje dobil Pronto condoms, ki pa jih zaenkrat še ni v prodaji kolikor vem pri nas.

Četudi je malo poskusov je bilo vse skupaj tok neudobno da ne bi mogel seksat, tudi če bi ga poskusil dobiti gor 50krat in bi mi šele v zadnje uspelo...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Tle je pa samo ena rešitev: ne seksaj!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Odgovori