Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ninča napisal/-a:mogoče bi probala s kakšno črno minico zdraven, pa srajčko ali majico. zdraven obula pete ali balerinke, zgoraj pa blazer ali pa jopo. Meni bi to čist kjut zgedalo.

To je potem outfit poredne šolarke (srajčka, mini-krilo, dokolenke), ki je res samo za v spalnico primeren.

Te kombinacije, ki jih je *mala* prilepila, so mi mnogo bolj všeč, ampak pričakuj čudne poglede, ker folk tega ni navajen.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Mni so tudi te kombinacije všeč. In sama jih bom tudi nosila, prav tako pa tudi 'milejši verzijo' šolarke, ki pa ni primeren samo za v spalnico. komot lahko k nadkolenkam oblečeš minico pa majico pa blazer in balerinke.
sama bom nosila tako ali pa oblekica in blazer. veliko možnosti je.
in ni potrebno se držati le črne in bele.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Jaz mam čist črne. Ponavadi skobiniram kar s kako oblekco, no v bistvu kot je mala že slikce prilepla.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

U teh nogavic (šnelke kot jim jaz rečem) nisem nikoli mogla tako nosit, da bi se vidle. In tudi mislim da jih nikoli ne bom, ker mi enostavno čudno zgleda. Jaz jih ponavadi nosim na kako krilo ali oblekco, seveda tako da se ne vidi. So mi pač veliko bolj praktične kot navadne hlačne nogavice, ki si jih moram do jošk potegnit :razz:. In pa seveda so te nogavice stalne spremljevalke v postelji :twisted:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Ful hvala ^^.
Well, za dvigovanje temperature sem jih že planirala uporabit, za kako outdoor varjanto bom pa sprobala kakšno od kombinacij ki jih je mala predlagala :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

meni so prav f** štumfe (samostoječe ali pa one na vrvice) samo in le za v posteljo. ne morem s temi sexy opravami se gibat kje izven bajte. ker mi zgleda prav pocensko če vidim kje kako babo v tem po mestu hodit.

kakšne pletene nadkolenke so pa itak zakon. (torej vse slike, ki jih je *mala* prilepila so ful kul, ampak tam ženske nimajo 30 denskih samostoječih nogavičk z rdečo pentljo!).

še primeri:
to je NEEE!!! -> klik

(čeprav si one to lahko privoščijo in so dejansko šik- vsaj nekatere :D ).

to je pa very kul -> pojdi na post od *mala*

a ve ne vidite razlike???
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, js sm avtomatsko sklepala, da so to nadkolenke in malce debelejši material :) Če so iz tankega materiala, kot žabe, pa definitivno le za v posteljo :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

se strinjam. tanke, sploh pa rdeče ali bele ne pašejo nikamor za v javnost. popolnoma drugo je pletene nadkolenke, dokolenke itd.
samo enkrat sem videla na blagu The Blond Salad ki je mela oblečeno tole kombinacijo.
-črne balerinke, belo srajico, črn blazer, črne tanke dokolenke in je izgledalo super. tako bi morda celo oblekla. žal pa nisem našla slikce.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Ne, so debelejše :) . Če bi ble tako tanke ko une na linku od claire ne bi niti pomislila na razkazovanje v javnosti :D
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Novo

Kakšne čevlje boste nosile v teh prehodnih mesecih?

Jaz imam problem, ker se mi tam do konca oktobra še ne zdi tako mrzlo, da bi že nosila zimske škornje, za balerinke pa je tudi že premrzlo. Ok, včasih bom nosila salonarje npr. v tem stilu http://anewmode.com/wp-content/uploads/2009/02/j-brand-jeans.jpg ampak vsak dan tudi ne bi nosila visokih pet.
Kakšni gležnarji pa meni osebno niso lepi (ali pa še nisem naletela na takšne, ki bi mi bili všeč). Kakšen nasvet, fotka, karkoli?
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Zakaj so pa salonarji toplejši kot balerinke?

Js bom še kar na balerinkah, supergah (podobnih), pozneje gležnarjih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Niso toplejši, ampak ne izgledajo tako "poletno" kot balerinke. Ne vem, pač zdijo se mi bolj "celoletni" (tudi pozimi kadar ni snega vidiš kakšno z debelimi žabami in salonarji)
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Kmalu me čaka zagovor diplome (:eek:), pa me zanima, kaj ste ve oblekle? Ker vse, ki jih jih poznam, so se čist zrihtale - petke, oblekce... Sicer se ne bi eavno tolk rihtala,bi pa mela neki preprostega, pa nima pojma kaj:D

Tko da nasveti dobrodošli :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Peterca18 napisal/-a:Kakšne čevlje boste nosile v teh prehodnih mesecih?
Take k jih itak 3/4 leta nosim :oops:

Ful ti ne pomagam, vem :D (glede ne opis obuval, ki jih sicer nosiš, tole ful ni tvoj stil, ampak jz jih pa ne dam stran za nič na svetu)
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

Shimmie_ napisal/-a:Kmalu me čaka zagovor diplome (:eek:), pa me zanima, kaj ste ve oblekle? Ker vse, ki jih jih poznam, so se čist zrihtale - petke, oblekce... Sicer se ne bi eavno tolk rihtala,bi pa mela neki preprostega, pa nima pojma kaj:D

Tko da nasveti dobrodošli :)

pomojem greš komot v npr. črnih hlačah/krilu in kakšni malo bolj fini majčki ali srajčki pa v balerinkah. mene to čaka čez mesec ali dva in tudi vem da nočem pretiravat z oblačenjem.
Zaklenjeno