Moje mnenje je, da take kot si ti širijo SPB. Poleg tega spodbujaš sex brez zaščite pri ostalih ljudeh. Sama nisem istega mnena. Imam fanta 5 let, tak da se ne rabim ukvarjat s SPB. Če me bo prevaral in bom tako staknila PSB, je to stvar, na katero sama ne morem vplivati, ker nism ob njem 24 ur na dan. Ampak tu pride na vrst zaupanje. Kako pa ti zaupaš svojim (kot si par postov nazaj rekla - mnogim partnerjem) spolnim partnerjem, pa ne vem. Glede na to, da daješ vtis, da si lahka, potem verjetno fanta ne spoznavaš 6 mesecev, preden sexaš z njim. Ampak to je bolezen, ker si, boga reva, obsedena s sexom. Ker o tebi kot osebi (mogoče samo virtualni) niamm dobrega mnenja, ti ne želim dobrih stvari v življenju. Očitno se boš lekcijo naučila samo s slabo izkušnjo. Torej tebi v dobro želim, da stakneš SPB. Upam sicer, da tako, ki se jo da pozdravit, da boš malo premislila o tem, na kak način živiš svoje življenje in da s tem vplivaš tudi na druga/tuja življenja. Verjami pa, da ti bo žez 10 let žal za te (pre)mnoge partnerje, ker verjetno se v tvojih okoliših že zdaj ve, kaka si, da daš brez kondoma.. Aja, pred tem more še moški rečt, da je zdrav, potem pa daš=) Sama imam izredno dobre odnose z moškimi prijatelji in vem, kake stvari se pogovarjajo in kako hitro niti ne tako slabe punce dobijo nezavidljiv sloves. Ti kar sexaj brez kondoma. Veseli me, da nisva iz istega kraja in da obstaja mala, če ne celo zanemarljiva verjetnost, da bova delile istega spolnega partnerja. Poleg tega pa določene spolne bolezni niso vidne takoj in je možno, da tvoji iskreni fanti dejansko še ne vedo, da delijo s tabo še kaj več kot samo rjuhe. In potem so take ženske, kot si ti, vzgojiteljice v vrtcih, bolniške sestre, delavke v javnih ustanovah.
pa kaj tebi zenska ni jasno? sem ti ze napisala, da si stvari razlagas po svoje in pises neutemeljene gluposti.
me mogoce poznas? nebi rekla. potem ne govori, da sem lahka. sexam izkljucno s prijatelji, katere poznam.
Spodbujam sex brez zascite? pa kaj si ti res nepismena? preberi si par postov nazaj.
sploh pa nevem pred kom se zagovarjam, niti se nisem dolzna. ti si misli svoje (veliko bolje SPB kot pa okrnjeni mozgani)
se umikam iz te teme, ker brezveze, s posplosevanjem se ne najde niti konca niti resnice.
vi si mislite svoje, dejansko stanje pa vem samo jaz. Do zdaj niti 1x nisem imela nobene bolezni, sem zdrava kot riba, vecina mojih spolnih partnerjev tudi.
Res nevem kje je problem, ko pa s kondomom prav tako lahko dobis nekatere bolezni. S tem, da ko sexam brez, sem takoj neumna, ce bi pa sexala s kondomo, in vseeno kaj staknila, bi bila pa revcka. OMG, kaksno misljenje.
Poleg tega ni 2x za rečt, da se ti je kdo zlagal glede bolezni
saj tudi nemores vedet, da te partner ne vara, in to celo brez kondoma!