seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
suz3nj
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a suz3nj »

sam smo res neodgovorni.... js zase vem da če fašem kej.... jebemu... še vedno bom seksu.... tko naprej.... me ne gane.... :D
:twisted:
To sm js.... najdeš me tukaj in na FBju pa tud kle... ne pričakvat preveč ker že js pričakujem preveč....
http://lepotko.blogspot.com/
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

flesherka_ pri tebi sem ze v drugih temah opazila, da samo posplosujes tvari. imas svojo predstavo a sanja se ti ne. Zelis, da cimprej nekaj staknem? Pa res ne mislis, da si bolj grozna oseba od mene? In kot sem ze rekla se ne fu*am z usakim ki pride mim, in iz pogovora se da marsikej izvedet, sozalje ce ti to ne uspeva.
Sicer pa se ne mislim pregovarjat, sem odrasla zenska in vem kaj delam in vem kaksne posledice me lahko cakajo. Ampak tako je in se nebo nic spremenilo, pa ce mi pametujes in zalis se nevem kako.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

kar velika razlika je. Ampak pač varnost (100% če ni tvoj partner) je na prvem mestu.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

White_Widow napisal/-a:flesherka_ pri tebi sem ze v drugih temah opazila, da samo posplosujes tvari. imas svojo predstavo a sanja se ti ne. Zelis, da cimprej nekaj staknem? Pa res ne mislis, da si bolj grozna oseba od mene? In kot sem ze rekla se ne fu*am z usakim ki pride mim, in iz pogovora se da marsikej izvedet, sozalje ce ti to ne uspeva.
Sicer pa se ne mislim pregovarjat, sem odrasla zenska in vem kaj delam in vem kaksne posledice me lahko cakajo. Ampak tako je in se nebo nic spremenilo, pa ce mi pametujes in zalis se nevem kako.

Moje mnenje je, da take kot si ti širijo SPB. Poleg tega spodbujaš sex brez zaščite pri ostalih ljudeh. Sama nisem istega mnena. Imam fanta 5 let, tak da se ne rabim ukvarjat s SPB. Če me bo prevaral in bom tako staknila PSB, je to stvar, na katero sama ne morem vplivati, ker nism ob njem 24 ur na dan. Ampak tu pride na vrst zaupanje. Kako pa ti zaupaš svojim (kot si par postov nazaj rekla - mnogim partnerjem) spolnim partnerjem, pa ne vem. Glede na to, da daješ vtis, da si lahka, potem verjetno fanta ne spoznavaš 6 mesecev, preden sexaš z njim. Ampak to je bolezen, ker si, boga reva, obsedena s sexom. Ker o tebi kot osebi (mogoče samo virtualni) niamm dobrega mnenja, ti ne želim dobrih stvari v življenju. Očitno se boš lekcijo naučila samo s slabo izkušnjo. Torej tebi v dobro želim, da stakneš SPB. Upam sicer, da tako, ki se jo da pozdravit, da boš malo premislila o tem, na kak način živiš svoje življenje in da s tem vplivaš tudi na druga/tuja življenja. Verjami pa, da ti bo žez 10 let žal za te (pre)mnoge partnerje, ker verjetno se v tvojih okoliših že zdaj ve, kaka si, da daš brez kondoma.. Aja, pred tem more še moški rečt, da je zdrav, potem pa daš=) Sama imam izredno dobre odnose z moškimi prijatelji in vem, kake stvari se pogovarjajo in kako hitro niti ne tako slabe punce dobijo nezavidljiv sloves. Ti kar sexaj brez kondoma. Veseli me, da nisva iz istega kraja in da obstaja mala, če ne celo zanemarljiva verjetnost, da bova delile istega spolnega partnerja. Poleg tega pa določene spolne bolezni niso vidne takoj in je možno, da tvoji iskreni fanti dejansko še ne vedo, da delijo s tabo še kaj več kot samo rjuhe. In potem so take ženske, kot si ti, vzgojiteljice v vrtcih, bolniške sestre, delavke v javnih ustanovah.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

flesherka_ napisal/-a:
White_Widow napisal/-a:flesherka_ pri tebi sem ze v drugih temah opazila, da samo posplosujes tvari. imas svojo predstavo a sanja se ti ne. Zelis, da cimprej nekaj staknem? Pa res ne mislis, da si bolj grozna oseba od mene? In kot sem ze rekla se ne fu*am z usakim ki pride mim, in iz pogovora se da marsikej izvedet, sozalje ce ti to ne uspeva.

Moje mnenje je, da take kot si ti širijo SPB. Poleg tega spodbujaš sex brez zaščite pri ostalih ljudeh. Sama nisem istega mnena. Imam fanta 5 let, tak da se ne rabim ukvarjat s SPB. Če me bo prevaral in bom tako staknila PSB, je to stvar, na katero sama ne morem vplivati, ker nism ob njem 24 ur na dan. Ampak tu pride na vrst zaupanje. Kako pa ti zaupaš svojim (kot si par postov nazaj rekla - mnogim partnerjem) spolnim partnerjem, pa ne vem. Glede na to, da daješ vtis, da si lahka, potem verjetno fanta ne spoznavaš 6 mesecev, preden sexaš z njim. Ampak to je bolezen, ker si, boga reva, obsedena s sexom. Ker o tebi kot osebi (mogoče samo virtualni) niamm dobrega mnenja, ti ne želim dobrih stvari v življenju. Očitno se boš lekcijo naučila samo s slabo izkušnjo. Torej tebi v dobro želim, da stakneš SPB. Upam sicer, da tako, ki se jo da pozdravit, da boš malo premislila o tem, na kak način živiš svoje življenje in da s tem vplivaš tudi na druga/tuja življenja. Verjami pa, da ti bo žez 10 let žal za te (pre)mnoge partnerje, ker verjetno se v tvojih okoliših že zdaj ve, kaka si, da daš brez kondoma.. Aja, pred tem more še moški rečt, da je zdrav, potem pa daš=) Sama imam izredno dobre odnose z moškimi prijatelji in vem, kake stvari se pogovarjajo in kako hitro niti ne tako slabe punce dobijo nezavidljiv sloves. Ti kar sexaj brez kondoma. Veseli me, da nisva iz istega kraja in da obstaja mala, če ne celo zanemarljiva verjetnost, da bova delile istega spolnega partnerja. Poleg tega pa določene spolne bolezni niso vidne takoj in je možno, da tvoji iskreni fanti dejansko še ne vedo, da delijo s tabo še kaj več kot samo rjuhe. In potem so take ženske, kot si ti, vzgojiteljice v vrtcih, bolniške sestre, delavke v javnih ustanovah.

Agree! Poleg tega ni 2x za rečt, da se ti je kdo zlagal glede bolezni. :/
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

White_Widow napisal/-a:te kondomi pridejo velik drazje
To pa je res.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

flesherka_ napisal/-a:Ker o tebi kot osebi (mogoče samo virtualni) niamm dobrega mnenja, ti ne želim dobrih stvari v življenju. Očitno se boš lekcijo naučila samo s slabo izkušnjo. Torej tebi v dobro želim, da stakneš SPB. Upam sicer, da tako, ki se jo da pozdravit, da boš malo premislila o tem, na kak način živiš svoje življenje in da s tem vplivaš tudi na druga/tuja življenja.

Imas slabe zelje! Kdo si ti, da zelis nekomu, da stakne bolezen?

Kdo bi lahko vplival na svobodno voljo koga drugega?

Ona bi rada seksala brez kondoma, tip pa se zmeraj lahko odloca in si natakne kondoma ce hoce, tak da ni sam ona, ki je neodgovorna.

White_Widow, ni mala sala, da staknes SPB in se ne tolazi s tem, da je vse ozdravljivo. Odrasle osebe prevzamejo odgovornost za svoja pocetja.
Bolje prepreciti kot zdraviti. Tak da seksaj s kondomom!
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Akvamarin, ti vsem ljudem želiš dobro? Jaz priznam, da nisem taka. Mi na primer niti malo ni bilo hudo, krivo, preseneteljivo, ko je Amy umrla (vem, banalen primer), ker je dejansko živela riskantno življenje in si je sama kriva. Isto, kot osebe, ki vozijo pijane. Jim ne želim dobrih stvari v življenju. Ker mi v prejšnjih postih omenjena avtorica ni pri srcu, ker se mi zdi njeno razmišljanje neodgovorno in otročje, je enostavno ne maram=) Zakaj bi ji želela dobrih stvari v življenju? Pregovor: Na napakah se učimo, ni zrasel na mojem zelniku.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

pa kaj tebi zenska ni jasno? sem ti ze napisala, da si stvari razlagas po svoje in pises neutemeljene gluposti.
me mogoce poznas? nebi rekla. potem ne govori, da sem lahka. sexam izkljucno s prijatelji, katere poznam.

Spodbujam sex brez zascite? pa kaj si ti res nepismena? preberi si par postov nazaj.

sploh pa nevem pred kom se zagovarjam, niti se nisem dolzna. ti si misli svoje (veliko bolje SPB kot pa okrnjeni mozgani)

se umikam iz te teme, ker brezveze, s posplosevanjem se ne najde niti konca niti resnice.

vi si mislite svoje, dejansko stanje pa vem samo jaz. Do zdaj niti 1x nisem imela nobene bolezni, sem zdrava kot riba, vecina mojih spolnih partnerjev tudi.

Res nevem kje je problem, ko pa s kondomom prav tako lahko dobis nekatere bolezni. S tem, da ko sexam brez, sem takoj neumna, ce bi pa sexala s kondomo, in vseeno kaj staknila, bi bila pa revcka. OMG, kaksno misljenje.

Poleg tega ni 2x za rečt, da se ti je kdo zlagal glede bolezni

saj tudi nemores vedet, da te partner ne vara, in to celo brez kondoma!
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

''S tem, da ko sexam brez, sem takoj neumna, ce bi pa sexala s kondomo, in vseeno kaj staknila, bi bila pa revcka.''

Edina pametna stvar, ki si jo izrekla v dolgem času. Škoda, da si jo potem v drugem stavku ovrgla, kot neumnost. Če se ne zavaruješ in stakneš SPB si si kriva sama in se nikomur nimaš kaj za smilit. Če pa uporabljaš kondome, pa je to potem res žalostno naključje. Meni se ne smili pijanec, ki se smrtno ponesreči. Se pa mi smili, če tak pijanec v nesreči ubije koga drugega, oziroma če se nesreča zgodi treznemu vozniku.

USE CONDOMS!!! Over and Out.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

flesherka_ napisal/-a:Akvamarin, ti vsem ljudem želiš dobro?

Ja, osebno vsem zelim dobro.

Zakaj bi ji želela dobrih stvari v življenju? Pregovor: Na napakah se učimo, ni zrasel na mojem zelniku.

Vsak clovek oddaja vibracije in privlaci k sebi natanko iste stvari, ki jih oddaja. V tem primeru ona je neodgovorna in privlaci k sebi neodgovorne tipe. Nimas ti tukaj karkoli ji slabsega zazelet razen ji svetovat in usmerit energijo na svoje lastne zelje, ki se ticejo tebe.

Pametni se ucijo na tujih napakah, neumni na svojih.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

še ena informacija: za hpv se tipi ne morejo testirat. :P
tjnnvk
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tjnnvk »

White_Widow in flasherka_ .... ena bolj otročja kot druga... Pišeta si take, kot da nebi nobena dopolnila 7 let ;)
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

tjnnvk napisal/-a:White_Widow in flasherka_ .... ena bolj otročja kot druga... Pišeta si take, kot da nebi nobena dopolnila 7 let ;)

Kaj te pogrevaš stare debate=) Priznaj, da ti je bilo zanimivo brat, pa da želiš videt še=) Too late baby=)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Kika napisal/-a:še ena informacija: za hpv se tipi ne morejo testirat. :P

+ HPV loh stakneš tudi če seksaš s kondomom
Odgovori