Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
Meni osebno je vseeno, al so modre, al črne, al so bombažne, al so žametne, samo, da so mi prav. Pač delovni kodeks je taki, da se džinsa ne sme nostit.. Jaz pa žal imam doma samo kavbojke. Za tiste 3 ure na dan, kolko sem tam, se res ne bom sekirala preveč. Ker pa sem študentka, me lahko kadarkoli nadomestijo, zato trenutno ne mislim vlagat v novo garderobo...
Hvala za predloge, sem tam že gledala, ampak je vse na cigaret, ali pa na korenček. Ker me je skup za dobro številko 38, sem mnenja, da na meni lepo stojijo le hlače na trapez. KIK na trapez trenutno nima, HnM pa ma na trapez samo kavbojke.
Hvala za predloge, sem tam že gledala, ampak je vse na cigaret, ali pa na korenček. Ker me je skup za dobro številko 38, sem mnenja, da na meni lepo stojijo le hlače na trapez. KIK na trapez trenutno nima, HnM pa ma na trapez samo kavbojke.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
No ja, mislim, da bi ti pri številki 38 pasale tudi kake druge hlače kot samo trapez...
Mislim pa, da bi v h&m skoraj mogla dobit kake hlače na trapez. Glede na spletno ponudbo jih imajo. Drugače pa ti preostane samo sprehod po trgovinah.
Mislim pa, da bi v h&m skoraj mogla dobit kake hlače na trapez. Glede na spletno ponudbo jih imajo. Drugače pa ti preostane samo sprehod po trgovinah.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
- Tearjerker
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Sicer je pulover, opažen v H&Mju kakšen teden nazaj.
-
- Komunikatorka
Ne spada sicer pod modo, ampak vseeno: Kje kupiti kak lušten plannerček z že označenimi datumi, za študijsko leto 2011/2012? Bila že v Konzorciju in DZSju, pa ni nič pametnega, tisti, ki so kjut so sam blokci, plannerčki se večinoma začnejo z letom 2012, tist, ki bi pa ustrezu je pa navadn črn pa 17€.
Lahko je tudi kje na spletu ...

Lahko je tudi kje na spletu ...