rebelgirl napisal/-a:z eno je ostal v stiku, ker je še kar zaljubljena vanj in sta v treh letih kar sta bila narazen še kar seksala
Če ti je to sam povedal, potem ni ne galanten, ne uvideven in ne ljubeč pač pa nezvest. Se pridružujem v-e-s-n-i-n-e-m-u postu.
no že prej je imel težave z alkotom ker ga ful preveč pije, jaz pa alkohola ne maram več
Dodajmo še to, da je velik ljubitelj alkohola...
njemu pa nič ni pasalo. sploh to, da dva tedna ni mogel pit alkohola
...pardon...kronik.
(ko sem jaz budalo šla sred noči k njemu v lj ker me je nafehtal)
a mu je uspelo samo to?
ko je on delal prečekirala sporočila. našla klepet z eno bejbo, ki ji je jokal kak je nesrečen, kak cuker je ona, kaka mati njegovih otrok... po datumu sodeč ji je šel jokat en dan po tem ko sem ga ********* in pustila sredi junija.
Kako to, da si šla nazaj k njemu?
Glede na napisano zgoraj je tebe dobil na podobno foro (z jokcanjem)...a se motim?
Zdolga, tip je bil nezvest že od začetka, sedaj imaš potrditev in potrdil ti je še enkrat
in prespal v postli z eno najino skupno znanko! še enkrat sem znorela
Zakaj si pa še enkrat znorela? A te je s pištolo prisilil, da ostaneta skupaj? Zakaj kuriš živce na osebi, ki te ne spoštuje, zlorablja tvoje zaupanje, ni iskrena in očitno potrebuje mamico, ne pa ženske.
očitno tudi v tej zvezi nisem zmagala pred kolegom, alkoholom in drugimi ženskami.
Huh? A se ti tole ponavlja? Potem moraš pa malo sebe v red spravit...
res si ne zaslužim takega odnosa
Naj ti bo tole v resno opozorilo na kakšne frajerčke tripaš...sedaj ni bilo še nič hudega...predstavljaj si, da imaš otroke, kredite, težko službo pa takega partnerja. Misli vnaprej, pa ti osebno garantiram, da bo še vse v redu. A veš, če se oglaša kot pes in izgleda kot pes, potem sigurno ni mačka. Tale ti je že takoj na začetku vse povedal, pa si vseeno pogumno zakorakala na minsko polje. Ženske imate super intuicijo (izpopolnjevala se je skozi milijone let evolucije), ampak je nočeš uporabljati...a mi lahko poveš zakaj?