tip ewan mcgregor

bejba jennifer connely

Dorotea napisal/-a:joj men pa je ravno to grdo...ok, da ma ženska bok, da se ve da je ženska...ampak preveč izrazito pa je že too much. lepo je da je v pasu ozka, ampak ma pa vlke boke in men to ni všeč. Preveč ma izrazito. Je res lepa, ampak malo preveč se nosi in takih ne maram. Nobeni se ni treba nosit, da bi potrdila svojo lepoto. To izžarevaš že sam.
Jz bom pa dva k sta itak klasika napisala:
Angelina Jolie![]()
Slika
Slika
Brad Pitt![]()
Slika Slika Slika
Men sta ona dva res lepa...k mi je zelo mal ljudi lepih...lušnih je, sm d mi je kdo lep pa more bit res ouuuuuuu....Mene pa nč ne moti, d se Brad stara...men je še vedno dobr!
P.S.: Se opravičujem, ker so slike tok vlke...ne znam pomanjšat!
Jz bom pa dva k sta itak klasika napisala:
Angelina Jolie![]()
Slika
Slika
Brad Pitt![]()
Slika Slika Slika
Men sta ona dva res lepa...k mi je zelo mal ljudi lepih...lušnih je, sm d mi je kdo lep pa more bit res ouuuuuuu....Mene pa nč ne moti, d se Brad stara...men je še vedno dobr!
P.S.: Se opravičujem, ker so slike tok vlke...ne znam pomanjšat!
Men sta tud fulll dobraPa še tale lindsay lohan mi je na nekaterih slikah zlo simpatična..
Pa jaz tud ne vem kak slike manjšat tak da se opravičujem, ker so tak velike ..
Slika
bejbika napisal/-a:to je bla bol fora ...miikena napisal/-a:1.A Majkl še kej pride pogledat, zdej k so ga neki dol vrgl?
bejbika napisal/-a:če jo maš na netu, daš pač link ... [url]neki[/url] ... ker ene slike, ki zasedejo pou strani so res mal nadležne ... jst jo shranm na PC pol jo dam na imageshack pa pol jo sam radiram ... nč težiga ...