Glavne značilnosti mojega bika (slabe in dobre):
* velika trma (največkrat v nedogled ponavlja svoje, četudi morda nima vedno prav... včasih popusti, ponavadi po premisleku ugotovi, da le nima vedno vsega prav)
* zelo gobčen (v družbi ponavadi poslušamo v večini njega, skače v besedo, hote ali nehote kaj presliši in nadaljuje s svojim predavanjem! To mi gre res zelo na živce in ga včasih že kar opominjam ali brcam pod mizo, naj bo za božjo voljo že malo tiho, da še kdo drug kaj pove!)

* pameten - na eni strani res zelo razgledan, izobražen, nadarjen za določene stvari, po drugi pa včasih preveč 'pameten sam zase' (jaz in nihče drug, drugi nimajo pojma)
* velik cartek
* sex je zelo pomemben (meni je prav smešno, ko včasih rečem 'danes mi pa ni', on pa kar surlo do tal in se stran obrne)

* zame bi naredil vse (vse bi mi rad kupil, prišel pome kamorkoli, me vzel s sabo kamorkoli se le da...)
* velik gurman (večkrat si privoščiva kakšno kosilo ali večerjo kje zunaj, pa tudi sam odlično kuha)
* velik poštenjak in marsikdaj predober (vsem bi naredil in pomagal vsem, potem pa vidi, da nekateri tega niso sposobni vračati na noben način)
* eksploziven karakter (ko ni vse tako kot bi moglo biti ali po njegovo, bi se kar razpočil in se nekaj repenčil)
* rad ima lepe stvari (pri meni mu je všeč to, da sem urejena, da dam nekaj nase, če se mu nekaj ne dopade, to tudi pove)
* direkten (Jaz: 'Imam danes lepo frizuro?' On: 'NE, meni ni všeč!'

* zelo čustven in občutljiv
* malo ljubosumen (vedno pravi, da ni, ampak mu lahko vsako stvar takoj prebereš z obraza)
* iskren (nobene stvari ne more zadržati zase, tudi če naredi nekaj, kar ve, da mi ne bo najbolj po godu, mi pove - če ne takoj, pa naslednji dan, ker ga nekje žre, pa četudi gre za čisto malenkost)
Pa še marsikaj se najde...