jaz sem stara 26 (nimam še lastnega otroka, imam pa pastorko staro 8let)...ampak lahko rečem, da če bi sedaj rodila, bi lahko skrbela za otroka..pa veliko vrstnic že ima otroke-4 sošolke iz OŠ, 3 iz faxa, nekaj sosošolk iz OŠ, nekaj znank, ki se gibljejo med 24 in 27-letom...vem, da je to zgolj moje osebno mnenje, ampak lahko rečem, da me žalosti to, kar je đeki napisal(pa ima prav v veliki večini), da je danes vse več takšnih, ki so stari 25 in mislijo sam na čage...pa tudi vse preveč je takih, ki so stai krepko preko 35 in še niso dovolj zreli..no samo ti ljudje so pa zame extremi..ker če pri 35ih ne moreš začet mislit s svojo glavo in se vsaj toliko ustalit, da si ustvariš normalno družino, pol je pa to žalostno ( imamo žal v družini enega takega...ima otroka, pa je bore malo z njim, mama je tud bolj tak no, pa je td preko 30 (rodila je pri 28ih), zato pa je mali tak divjak kot je in se bnaša tako kot se-grozno)
pa še ena malo smešna zadeva-bolj za šalo kot zares..jaz otroka ne bi imela pri 38ih, ker bi me imeli pol za babivo na govorilnih v šoli