Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objava Napisal/-a Zvezdica007 »

sončk napisal/-a:Rollin, jaz bi spodaj oblekla črno majico z dolgimi rokavi, pa črne žabe, pa temno rjave gležnarčke brez pete.

Ta kombinacija se mi sliši kar lepa :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Rollin #3 napisal/-a:hej kaj gre zraven tega? pa bolj imam probleme z zgornjim delom. ki se mi zdi čudno da bi kar neko majico spodej dala. in še problem je če to oblečem izgledam kot kakšna zlobna direktorca al neki iz nadaljevank. sam mi je pa všeč tale oblekca ki ful lepo pada... no edino okrog trebuha je malček široka sam ni panike.

Slika

neko jopico daš čez. da razbije strogost in da ne zebe :D
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Od dragega ki je bil nekaj časa nazaj na škotskem sem dobila nekaj podobnega:

Slika

s to razliko da so moje malo krajše, črne in imajo drugačno mašnico (na tisti klasičen karo).

Škotinje take in podobne nogavice nosijo pod njihovo tradicionalno opravo, mene pa zanima na kaj bolj srednjeevropskega lahko skombiniram to darilo :)
mama07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mama07 »

Kaj naj kombiniram zraven oblekce s takim vzorčkom? (mogoče se mal slabo vidi, je modre barve, z lila rožicami in tud pikice zelene je not). Reklc se mi ne sliš dobr, jopica bo premal, kaj pa za obut? Pete, gladiatorke, peep toes?
Hvala za predloge:D

Slika
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Nič. To slečeš in oblečeš nekaj drugega. :D
It was forever..but it didnt last long..
mama07
Sramežljivka
Sramežljivka

LOL, a je tolk grozna al je tolk težko kej skombinirat? Ja sej če nam kej naumila, mi samo ta varianta preostane. Kupš? Čist nova, hehe
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Osebno me ta oblekca spominja na cunje čistilk iz osnovne šole.. Lih tok da niso skoz nosile unih enobarvnih zelenh, modrih uniform, so mele občasno te "cvetoče" obleke. :D Ampak če si res že kar nekaj desetletij "mama" pa ok no.. :D daj čez jopco pa sandale.. :P :P (pa obrij noge, da nau še kdo dobil podobno asociacijo kot jaz :P)
mama07
Sramežljivka
Sramežljivka

Moja prva asociacija je bla kuharca :D Ampak, vseen jo bom oblekla,noge pobrila-hvala za hint, in mogoče obula zraven čevlje s platformo, tko da bom asocirala tud na "staro"kelnarco :lol: :lol: Hehe, ma ne resno me zanima če lohk kej potegnem vn iz te oblekce, ni moj stil pa sem mičkan zgublena...No neki se bo že najdl... :juggle:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

mogoče pa izgleda čist luštno če bi se bolje in več videlo :gruebel:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
mama07
Sramežljivka
Sramežljivka

Uradna slikica:9
http://naf-naf.placedestendances.com/co ... 253,321254

ma ubistvu je ..Evelyn.. kr zadela :wink:
Help :lol:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

imaš prav ja :D

Samo zakaj bi nosila nekaj kar ni tvoj stil in ti ni pretirano všeč?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne, tole je meni obup, brez zamere. Pa ta vzorec no kot kuhinjska krpa..Zdej pač..kokr komu paše, sam jaz tega nebi oblekla za nben dnar. :P
Če pa res, res nujno morš oblečt to..ti pa jaz nebi nikakršne jopce/reklca dajala čez, ker bo vse samo še bolj kmečko..Če že..obleci samo to in ene u izi balerinke..
mama07
Sramežljivka
Sramežljivka

Joj, se mi je zdel da ni pomoči...sem pa vseen mislna da boste cosmo punce mi pomagale.. Jaaah, a veš ko pač dobiš darilo, ki res ni po tvojem okusu....pa pride trenutek ko morš to potgn vn iz omare in "razveselit" darilodajca:D Ma sej če ne najdm približn apetitlih kombinacije pač odpade jbg... sem se pa hotla mal pozanimat če ma kera rešitev:lol:
Brez jopce ne bo šlo, me bo zebl:)) Punce nč sekirat, sliko vn iz glave, pa fashion cunjam naproti:))
Pozdravčič
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če že kaj povrhu, naj bo kaj v popolnoma nasprotnem stilu. Npr. kratka usnjena jakna.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mama07
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja ja to super, tut to mi je šinl sam je nimam...Pa mogoče kaki gležnarčki s peto?:D
Zaklenjeno