Kaj je tisto najvažneje na moškem, kar je determinanta izbora partnerja, se razteza od vizualnih lastnosti do notranjosti, nikoli mi ne zadostuje denimo zgolj čudovita postava, ne, tudi se ne bi odločila za bogataša, ker bi me pritegnil denar, sploh če mi sicer ne bi ustrezal, ne bi bila z antipatičnim tipom, tudi ne z lepotcem, ki je podpovprečno inteligenten, zagledan vase, se ne zna vesti.. Sem izbirčna, zahtevam veliko, ne fokusiram se izključno na eno stvar, najsi bo še tako izjemna. Na začetku je videz pač važen, saj se ne vidim z nekom, ki res ni niti malo privlačen, hkrati pa to ne pomeni, da more biti fotomodel za Calvin Klein, sploh če njegova simpatičnost dopušča, da zanemarim kakšno zunanjo pomanjkljivost.. Sicer pa ni najvažnejši, ker videz pač z leti zbledi in v penziji bo pač bistveno, da se lahko z njim pogovarjam. Mora biti inteligenten, dovolj spoštljiv, zabaven, nenadut, po možnosti finančno, sploh pa sicer samostojen, dovolj zrel, samozavesten, vedeti mora, kaj hoče in se znati izraziti na ustrezen način. Posebej cenim iskrenost, odkritost, nesebičnost, skromnost, lojalnost in zvestobo, ki spadajo med meni pri ljudeh zelo važne vrednote, imeti pa morava nekaj skupnega, gledati v isto smer, vsekakor pa me mora privlačiti, oddajati kul energijo, pač v njegovi bližini se morem počutiti super. želim tudi, da je res nekaj posebnega, drugačnega, saj cenim tudi izvirnost, domišljijo.. Pač imam izoblikovano natančno predstavo, kakšen je moj sanjski moški, kljub zahtevnosti in izbirčnosti verjamem, da obstajajo temu podobni primerki in v poštev pride le dober približek tega ideala, saj se cenim in vem, da si zaslužim najboljše. Vse ali nič torej.