In pohvale za 3 naučene znamke izven vsakdanjega stila

sirova štručka napisal/-a:neúmen -mna -o prid., neúmnejši (ú ū) 1. ki ni sposoben hitro dojemati, prodorno misliti: njegovi sodelavci niso neumni; ni neumen, le učiti se mu ne ljubi... 2. ki ne ravna v skladu z razumom, pametjo: vsak neumen otrok bi se pametneje odločil; mlad je še in neumen; človek je v teh letih najbolj neumen... 3. ekspr. duševno bolan, duševno nerazvit: kaj si neumen, da tako kričiš; bil je ravno toliko neumen, da ga niso mogli poklicati na odgovor; smejal se je, kot da bi bil neumen; uči se kot neumen zelo 4. ekspr., navadno v povedni rabi zaradi močnega čustva zelo razburjen: ves neumen je od veselja; zaradi tekme je čisto neumen 5. ekspr. neprimeren, neustrezen: neumna navada; te pentlje na obleki so prav neumne; osebe v drami imajo neumna imena / imel sem same neumne izdatke // z oslabljenim pomenom poudarja pomen samostalnika, na katerega se veže: spravi te neumne karte; neumne težave; neumno naključje 6. ekspr. ki se pojavlja v visoki stopnji, v močni obliki: ima neumno srečo; obšlo ga je neumno veselje / pripoveduje neumne laži ● po
1.) po večkratnih opozorilih, še vedno šavrasto piše
2.) trdi, da ve kako se piše, je celo pisateljica, ampak še vedno narobe piše
4.) kritike so jo močno razburile
5.) ni pripravljena iti še enkrat za seboj prebrat
6.) njene napake se pojavljajo pogosto, precej pogosto, skoraj zelo pogosto
torej povsem ustreza pojmu neumen, zdaj pa se umiri
ursa2502 napisal/-a:kaj pa fantovo darilo za maturanski ples? verižica od Guest
Ninča napisal/-a:in mogoče, na to niste pomislile, sem iz vasi, in tukaj nimamo v bližini 30 km druge trgovine kot mercator. a raje živim tu (če se boste še iz tega norčevale slučajno) kot pa da sem ena afnasta kura iz lj, ki na vsakega gleda zviška, ji ati in mami dajeta denar, lahko kupi kar želi, kolk želi in kjer želi, ne ve da so krave rjave in ne vijolične barve in se ji ne sanja, kaj pomeni trdo kmečko in fizično delo. jaz, ki sem z vasi, vem, kakšno je življenje v lj, ker sem živela tam in v parizu, kjer je še huje. a stokrat raje živim tu, kjer je čisti mir. če hočem trgovine, se pač odpravim v mursko. v lj grem redko. in nič mi ne manjka. in to da ne pišem o tem pradi, pa gucciju, pa d&g še ne pomeni, da jih ne poznam. kar nekaj njihovih reči imam, a mi niso ne vem kaj, ker kaj dosti ne gedam na znamko. raje imam nekaj, kar je poseci, lepo in udobno pa da sem nekaj posebnega.
CaliLove* napisal/-a:
Jaz tudi spremljam ta dva. Eva Ana je kul, samo vcasih ze malo dosadna s temi turbani. Ok, saj stekam, njen stil pac, ampak mi je ful simpaticna punca in bi jo rada vcasih raje videla brez turbana (prava frizura tudi naredi outfit) .Irena je pa moja prijateljica in mi je zelo vsec njen stil.
jullia_ napisal/-a:Če je ta ženska pisateljica, sem jaz nilski konj.Poleg tega, da sicer ni eden od favorite odtenkov, sem ugotovila, da je na nohtiH vseeno kar lep. Pa še zato sem ga uporabila, ker sem že nakj dni okoli hodila z živimi barvami, sedaj pa dala priložnost patelnemu odtenku.
Poleg tega, da ni njen najljubši odtenek, je na nohtih vseeno kar lep? Wtf to sploh pomeni? Kljub temu, da ni njen najljubši odtenek, mogoče?
Pravopisne napake so mogoče res površnost, ampak tudi sama struktura besedila je na ravni polpismenega albanskega priseljenca, ne pa objavljene avtorice.
Boris napisal/-a: Prebral njen zadnji post. Dejansko je pisateljica. S svojo založbo. Piše za otroke.