Saj verjetno ne veš, kako je, ko si cel dan zunaj na terenu, po možnosti na 35stopinjah in prideš domov, pa si moraš še kuhat in pospravljat.
Tudi o vzgoji se pri enem mesecu ne da govoriti, boš že videla, kako bo ko boš imela svojega. Poleg tega pa moja mama ni tečna baba pri 60letih, ampak uglajena ženska pri 45letih. Čudno, je to, da se moj bolj razume z mojo mamo kot njegovo in jo celo obsoja, kako se ona vtika med naju, saj sva se midva, kot že rečeno sprazumno, odločila, da bova izkoristila možnost, ki se nam je ponudila.
In kot si že rekla, je razlika, če je mama 3 ure pri tebi... v tistih 3 urah se ne da nič narediti. Mogoče lih to, da novorojenček dobro poje.
In samo še primer, kako je moja tašča "pametna", dobesedno ukazala me je, naj otroka ne dojim, ampak naj ga hranim po steklenički z umetnim mlekom.... da ga bo že ona kupovala, ker je dojenje pač zamudna reč

No saj pravim, jaz otroka raje zaupam nekomu, ki že ima svojega, kot neizkušeni prijateljici, ki ga niti držati ne zna.
Vsak pač najbolje ve, kaj je zanj najboljše.
Kar se pa aktivnega sodelovanja tašče tiče.... ko smo se menili, kdo mi bo na začetku pomagal, je rekla da ona že ne, ker bo svoj dopust raje porabila kasneje, da bo sesedi pomagala peči pecivo za hčerkino poroko. Tako, da sio možnosti bile odprta, amak se je ona gladko izvila. Če ji je bilo raje do sosede kot do vnuka, tudi prav. Da bi jo po takem komentarju dodatno vabila pa ne. Tudi jaz imam svoj ponos in ne mislim nobenemu lest v rit.
In če ti je še tako težko razumeti, bilo je brez razloga. Iz skoraj najboljše prijateljice se je moja mama prelevila v njeno sovražnico- kot se je izrazila.