Ali se je po vašem mnenju možno zaljubiti v nekoga, ki te vizualno ne privlači ful?
Stvar je taka... spoznavam se z nekim fantom, ki je ful v redu, kolikor sem ga spoznala, lahko rečem da je zelo v redu oseba. zelo se ujameva, debate skoz tečejo, velik stvari imava za početi skupaj. zaupal mi je, da ga je že nekaj časa nazaj ena punca prizadela, tako da je sedaj zelo previden.
situacija pri meni je taka, dokler s fantom ne zabluzim (al kako bi temu rekla), ne vem ali je med nama kemija, ali ne. pač, če se v tem ne bi ujela itak ne bi mogla bit z njim.
poleg vsega tega, nočem bit še ena, ki ga bo prizadela. glede na to, da me vizualno ne privlači ful (ravno grd ni, ampak sem mnenja, da vizualno gledano lahko dobim boljšega), se sprašujem, ali se sploh splača kaj začenjat?
še nikoli nisem bila v taki situaciji, vedno sem se zaljubila v nekoga, ki mi je bil zelo všeč, šele potem sem ga spoznala bolj na osebni ravni. tokrat pa je situacija ravno obratna in ne vem kako ravnat, poleg tega pa, kot sem že omenila, nočem da bi bil prizadet (da bi hotel kaj več od mene, jaz pa bi ugotovila da mi ni do njega).
vem, da sem malo zbegano napisala