sirova o "ogabnih nevarnostih" na plazi (na katere opozarja claire) v temi what not to wear:
sirova štručka napisal/-a:Pa naslednjič priporočam najem zasebne plaže, da ne bo v tvoje vidno polje prišla kaka celulitasta rit in ti pokvarla dopusta.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Moj fant, danes, ko sem mu hotela vtupiti naj si ne daje leč notri za tako banalno stvar kot so vaje (igra bobne): Ja jst ne morm bobnat z bobni!! Pa na morju, ko sem napihovala blazino: Zajem usta skoz zrk, boš lažji pihala
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
principesa napisal/-a:jap midva sva mela na začetku ene parkarat tako epizodo,..oz. kr dostkrat se je zgodil...pa smo ugotovil kaj je blo narobe,..use v glavi,..tolk velka trema,.... noh ja,.in je problem ko se ti to dvakrat zgodi , je pol mel v glavi skoz to, kajppa če mi sped ne rata, pa sva mela začaran krog .ampak pol ko smo pa zid enkrat prebil pa juuuuuhuuuu:) ni blo konca... no pol sva mela pa umes tud še enkrat epizodo,....ampak je bla sped nesproščenost v glavi,.. pa tko:) zglavnem zdaj štima use
Ne, resno?
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...