miska20 napisal/-a:Oj...se mi ne da brat 75 strani, se opravičujem...zanima me, če je katera nehala jemat Diane 35, pa kakšni so bili učinki...Men so namreč ful kožo uredile, zdej so se mi pa začel pojavljat glavoboli, pa tut skor 8 let jih že jem, pa sem razmišljala, če bi mal pavze nardila.. aja, a moram kaj do ginekologinje, če hočem pavzirat, al preprosto neham jemat...
Hvala 
Diane 35 sem jemala 3 leta, pred skoraj 2 mesecema sem nehala. Do sedaj še nisem dobila menstruacije. Tudi test nosečnosti je negativen. Vsaj to

S tem ugotavljam kolk je telo zapacano z umetnimi hormoni. Upam da nebom rabla nikol več jemat KT.
Skoraj vsak mesec sem imela tudi vnetja nožnice, ki so bila res neprijetna in so trajala po več dni. Po prenehanju jemanja kt problemov z vnetji nimam več.
Takoj so se pokazale spremembe. Veliko več mi je do sexa kot prej, vlažnost je večja in nasploh bolj uživam v spolnosti. Tudi shujšala sem, saj sem bila v času jemanja tabletk precej mahnjena na sladkarije in skos se mi je kaj luštalo. Slaba stran je le to, da so se mi zmanjšale joškice

in da so se mi pojavili drobni mozoljčki.
Počutim se pa res bolje, tudi napihnjena nisem več