Igračke po koncu zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tezej »

delusional napisal/-a:ga očistim prej z varikino.

Upam, da tip naredi s tabo podobno :twisted: :lol:
Včasih se tudi motim :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

emanuela napisal/-a:
Jochie napisal/-a:kaj pa nardiš z gnarjem, ki ga je zate zapravil bivši s potovanji, večerjami, cunjami, rožami in podobnim? mu ga vrneš???

:)
Si že kdaj pomislil, da si ene krijejo potovanja itd same? Ni vedno nujno, da je tip financ minister.
Bom verjel ko bom videl. :P
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jochie napisal/-a:kaj pa ko si mu dala? to je bilo zastonj??? :D :D :D

Glede na to da zenske v seksu uzivajo trikrat tok kot jst bi jst moral racunat. :P Tko se pa moram jst okol njih trudit pa se placeval naj bi? Narobe svet. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Vse je o ponudbi in povpraševanju. Če si dovolj dober, se bodo ženske okrog tebe trudile, če si res dober, lahko dobiš verjetno tudi kakšno starejšo žensko, ki ti bo vse plačala :P .
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mahagonij napisal/-a:
emanuela napisal/-a:
Jochie napisal/-a:kaj pa nardiš z gnarjem, ki ga je zate zapravil bivši s potovanji, večerjami, cunjami, rožami in podobnim? mu ga vrneš???

:)
Si že kdaj pomislil, da si ene krijejo potovanja itd same? Ni vedno nujno, da je tip financ minister.
Bom verjel ko bom videl. :P

Prid pogledat :D

Drugače pa jih po vsej verjetnosti ne bi stran metala. Kaj pa vem... Ko vidim nek pripomoček se mi ne podi po glavi, kaj vse sva z njim počela, ampak kaj bi lahko in kaj bova, tako da verjetno tudi potem ne bi mislila sredi seksa kaj je bilo, ampak kaj bo.

Drugače me je pa bivši enkrat zmasiral z oljem, ki ga je njegova bivša pri njem pustila pa se nisem nič branila. Samo pritisni :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni bi se zdelo pa dokaj ogabno uporabljat igracke, ki jih je pred menoj ze uporabljala neka druga zenska. Call me prudent, ampak to se mi pa gabi.

Eno je, da se vedno uporabljas vibrator, ki ti ga je kupil bivsi, drugo je, da tiscis zdajsnjemu tipu na tiča obroček, ki ga je nosil že bivši.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Uh, sanja se mi ne...če bi novi tip hotu, da se vsega znebim - ni problema, sam nej mi takoj kup celo novo zbirko vibratorjev&cunj.

Če bi mel novi tip kej hmmmmm kaj pa vem. Po pravici ne vem, če bi bila glih ful navdušena....
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

dvomim, da bi me to motilo. ne sprašujem fantov, kje so dobili pripomočke, spodnjice, srajce ipd, tako da dvomim, da bi izvedela, da so od bivše. in predvidevam, da fant ne gre zamenjat vse igračkaste garniture ko menja punco.
Vsak raj ima svojo kačo.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jullia_ napisal/-a:Meni bi se zdelo pa dokaj ogabno uporabljat igracke, ki jih je pred menoj ze uporabljala neka druga zenska. Call me prudent, ampak to se mi pa gabi.

Eno je, da se vedno uporabljas vibrator, ki ti ga je kupil bivsi, drugo je, da tiscis zdajsnjemu tipu na tiča obroček, ki ga je nosil že bivši.
+1
Se mi zdijo tele igračke čist drugačna kategorija kot ostala darila bivših.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Sej pomoje so tud namenjene bolj tko za "osebno" uporabo, ne glih zdej da se jih tala naprej/deli/posoja :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Odgovori