Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Jaz sem vedno bila proti dietam, zdaj pa sem se nehote znašla sredi ene. :? Zadnje čase se ogromno sekiram zaradi določenih stvari, za postoriti moram to in ono, kar pa imam časa zase, pa berem knjige in ko padem noter, pozabim jesti. Ta teden je tako več ali manj skoraj edino, od česar živim, kava, voda, juha, kakšen jogurt na dan, če pa sem pri fantu, pa se celo spomnim, da moram jesti (mama je namreč že upokojena in nama vsakič kaj skuha). :D Saj ne, da dolgoročno mislim tako nadaljevati. To tudi slučajno ne, vendar človek v obilici "dela" pozabi na hrano. Mogoče je pri nekaterih problem, da imate preveč prostega časa? Ne me zdaj narobe razumet. Ne merim na to, da je treba hujšat tako, kot sem jaz nehote (ta teden dve kili dol, a je to najbrž samo na račun vode), le da imaš takrat manj časa mislit na hrano.

Drugače pa gibanje×3 (lahko tudi v dobesednem pomenu kolikokrat na teden) in bo telo začelo temu primerno tudi reagirati. :)
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

emanuela napisal/-a:Jaz pa zdaj na polno študiram ketonsko in ja...ima kdo kakšne izkušnje?
Če nimaš fejst rada mesa in zelenjave ti bo zelo težko za zdržat. Sicer pa več kot en mesec ni priporočljiva. :wink:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Mnja, sem brala na maxximumu, da se je lahko držiš dlje časa, seveda z loadanjem (najprej 14 dni brez, potem na 14 dni en obrok off itd...)
Me bolj zanimajo jedilniki, doma še imam whey jagodo, eni imajo to za zajtrk, drugi za malico, spet tretji se nažirajo samo z jajci, vse do kosila.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Whey je kul, al kot nadomestek obroka al pa tud med obroki (odvisno kok si aktivna). Če ga imaš kot obrok, ne pozabi na maščobe (v samem whey-u jih ni dovolj), tako da bi si ga jst naredila npr z mlekom in pa kakšne lešnike zraven.

Osebno mi je bila pa ketonska "za umret". Prvi teden še gre, pol ti pa meso iz ušes gleda, jst ga povohat nisem mogla, da oo jajcih ne govorim. Splošno počutje je bilo tud slabo, nobene energije. Pa prebava zna nagajat, dokler se telo ne privadi. Da o "vetrovih" ne govorim :D
Raje jem OH-je, pa potem na račun zmazanih OH-jev kardio vadbo povečam.

Jedilnike maš na maxximumu, čeprav kej velik za čarat tle lih ni. Meso na 1001 način. Like pečena puranja prsa z zeleno solato, nadevane paprike/bučke/melancani z mletim mesom, roštilj, jajčna omleta, ketonska pica (namesto testa debelejša "palačinka" iz treh jajc), palačinke iz beljakov s kakšno mozzarelo,...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

celjanar napisal/-a:delusional ko sm vidu včeri vidu kaj si napisala da ješ in hočeš hujšat ti že zdej povem da tole ne bo prinesl nič dobrega :wink:
delusional napisal/-a:zakwa?

Preveč OH-jev, posebej zvečer. Kosilo je kul, čokolino "tko- tko", grozdje pred spanjem pa... Grozdje vsebuje grozdni sladkor - glukozo, ki je odličen vir OH-jev za npr po treningu. Telo ga lahko direkt uporabi. Za pred spanjem pa ni glih fajn, da se nafilamo s sladkorjem. Beljakovine bi bile zadosti (razen če ne nameravaš imeti seks maratona čez noč). V čokolinu je spet en kup cukra, ampak glede na to, da ga ješ zjutraj, lahko upaš, da ga tokom dneva porabiš. Boljša varjanta za večerjo bi bila prsa in solata (optimalno brez kruha, za silo s kosom polnozrnatega toasta) al pa kakšna tuna/hrenovke/jajca (spet z minimalno količino kruha).
Pa povečaj število obrokov, vsaj na 4, če že ne na 5. Torej zjutraj malo manjšo skledčko čokolina in čez dve urci tisto grozdje od večerje :wink: Druga polovica dneva (kosilo in večerja) pa zreducirat oh-je in jest sam meso pa zelenjavo. Nobenga sadja, nobenga sladkorja, nobenga kruha, nobenih kosmičev, nobenih testenin, nobenih sokov...
Uporabniški avatar
Marx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Marx »

barbie_girl_85 napisal/-a:Druga polovica dneva (kosilo in večerja) pa zreducirat oh-je in jest sam meso pa zelenjavo. Nobenga sadja, nobenga sladkorja, nobenga kruha, nobenih kosmičev, nobenih testenin, nobenih sokov...

Groza :eek:
Kaj pa če ješ tako, da nihče ne vidi? :razz:
Per aspera ad astra.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Jaz bi kar verjela barbie_girl, glede na njeno postavo :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Marx - :D :D :D Če te nihče ne vidi, pol je kul, ampak samo dokler ne ratajo "vidni" na telesu. Druga varjanta pa je, da jih poješ in pokuriš :P. Mam kolega k dnevno poje ene dve porciji testenin, obvezno pico za večerjo, kakšne domače piškote zvečer pred spanjem ipd. Res rad je. Pol pa dnevno 2 uri laufanja, ura fitnesa, ura tenisa, .....in mu jih rata porabit, brez nalaganja.

Emanuela - hvala za kompliment (kje si pa vidla mojo postavo)?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Enkrat si nalepila sliko v temo o oblačenju in se je videlo, da nekaj delaš in ne samo sediš :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

A saj res. Iskreno, une slikce so bile tko kakšne 6-10 mescev po porodu, še v času dojenja (beri skoraj leto dni brez športanja), in sem mela vsaj ene 15% telesne maščobe več kot danes. Osebno bi samo sebe takrat (v primerjavi z danes) ocenila kot mlahavo in zašpehano. Kilogramsko sem imela pa ene 5 kg več.

Bom zdej six packe prilepla, za motivacijo :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

^^jaz :D
Če niso preveč izstopajoči, so res lepi. Definitivno raje six pack kot pa mlahavost :P Sirovka, malo poglej slike od kakšnih punc, ki se ukvarjajo s fitnesom. Tiste, ki ne pretiravajo, imajo super športne postave.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

No js jih ne bi imela, bi rajši imela tak mali zaobljen trebušček :D :D .. sam vseeno lohka prilimaš slikce, da vidim če sm ti fouš :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Men so pa izredno lepi. Smo zadnjič na morju sedeli na klopci (2 babi, 2 tipa) in gre mim ena ženska s 6 packom.. Mi vsi sam waaaaw :yau: . Tipa sta sanjala o njej še 2 dni, midve s kolegico sva pa debatirale o tem, kako bi trening prilagodile, da bi tudi nama ratal 6 pack.
Na zaoblenih trebuščkih mi ni pa nič lepega :) , razen če je znak nosečnosti, potem je pa ful simpatično.

Tole mi je top shit postava: zuzana
A goal without a plan is just a wish.
Odgovori