Igračke po koncu zveze
Igračke po koncu zveze
Zanima me, kaj naredite z raznimi erotičnimi igračkami, ki vam jih je podaril fant, potem pa s tem fantom končate. Jih še naprej uporabljate? Tudi z novim fantom? Mu poveste kako ste jih dobile?
In podobno, če pri fantu odkrijete igračke, ki mu jih je podarila bivša, bi vas to motilo?
Kaj pa igračke, ki jih ni podaril bivši/bivša, so se pa z njim/njo uporabljale, jih boste še naprej uporabljale ali ne?
In podobno, če pri fantu odkrijete igračke, ki mu jih je podarila bivša, bi vas to motilo?
Kaj pa igračke, ki jih ni podaril bivši/bivša, so se pa z njim/njo uporabljale, jih boste še naprej uporabljale ali ne?
Mojga bivšega ni motilo (ne da bi vedla), da sem imela vibrator (dildo + zajček), ki mi ga je bivši kupil. Verjetno je še vesel bil, sem mu saj manj težila. Sva ga pa tudi nekajkrat uporabila, tako da sva svoje spomine z njim imela. Povsod sem ga imela s sabo: na morju, v fletu v stanovanju, doma, ..
Še noben moj tip ni imel igračke, ki bi mu jo bivša kupila (no zdej jo vsi majo
), tako da ne vem kako bi na to gledala.
Konec koncev, če ni ravno ulita njena rit (se da narediti) ali napihljiva Ančka z njenim obrazom, mi je vseeno
Še noben moj tip ni imel igračke, ki bi mu jo bivša kupila (no zdej jo vsi majo

Konec koncev, če ni ravno ulita njena rit (se da narediti) ali napihljiva Ančka z njenim obrazom, mi je vseeno

A goal without a plan is just a wish.
Mislim, da me ne bi motilo...saj če tko pogledaš, tudi nekatere spolne izkušnje preneseš od bivšega k zdajšnjemu partnerju (kakšen položaj, trik, itd...), zakaj ne bi še spolne igračke (seveda, če ne bi opazila, da ima stvar globlji pomen, kot bi ga morala imet). Ne vem pa, kako bi resnično ravnala, ker še nisem imela takšne izkušnje, lahko samo sklepam, kolikor se pač poznam.
-
- Komunikatorka
Trenutno nimam niti tipa, tako da
Ko pa sem ga imela, normalno, da mi je kaj kupil, plačal, ampak Jochie, potovanja? Se mi zdi, da je to bolj samo v filmih.V realnem življenju bi se počutila vedno nekaj dolžna in ne bi dopustila, da bi me tip preživljal, oz podpiral s tako visokimi zneski.
Drugače pa, avtorici-jaz na tvojem mestu teh stvari ne bi metala stran, novemu pa tudi ne bi šla razlagat kako in od koga sem jih dobila.

Drugače pa, avtorici-jaz na tvojem mestu teh stvari ne bi metala stran, novemu pa tudi ne bi šla razlagat kako in od koga sem jih dobila.
The world is as you are.
- delusional
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- delusional
- Cosmopsiho