Igračke po koncu zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Igračke po koncu zveze

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Zanima me, kaj naredite z raznimi erotičnimi igračkami, ki vam jih je podaril fant, potem pa s tem fantom končate. Jih še naprej uporabljate? Tudi z novim fantom? Mu poveste kako ste jih dobile?

In podobno, če pri fantu odkrijete igračke, ki mu jih je podarila bivša, bi vas to motilo?

Kaj pa igračke, ki jih ni podaril bivši/bivša, so se pa z njim/njo uporabljale, jih boste še naprej uporabljale ali ne?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kaj pa nardiš z gnarjem, ki ga je zate zapravil bivši s potovanji, večerjami, cunjami, rožami in podobnim? mu ga vrneš???

lej, če misliš metati dildote, ker si ga dobila od bivšega, si ti nora, če pa tvoj zdajšnji od tebe to pričakuje, je pa on nor!
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

:) Ne mislim jaz nič stran metat za enkrat, pa tudi nihče tega od mene ne pričakuje. S prijateljicami smo se ob malo preveč alkohola zaklepetale, mnenja so bila deljena, zdaj pa sprašujem tukaj za vaša mnenja, ker mi je tema zanimiva :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Jochie napisal/-a:kaj pa nardiš z gnarjem, ki ga je zate zapravil bivši s potovanji, večerjami, cunjami, rožami in podobnim? mu ga vrneš???

:)
Si že kdaj pomislil, da si ene krijejo potovanja itd same? Ni vedno nujno, da je tip financ minister.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Mojga bivšega ni motilo (ne da bi vedla), da sem imela vibrator (dildo + zajček), ki mi ga je bivši kupil. Verjetno je še vesel bil, sem mu saj manj težila. Sva ga pa tudi nekajkrat uporabila, tako da sva svoje spomine z njim imela. Povsod sem ga imela s sabo: na morju, v fletu v stanovanju, doma, ..

Še noben moj tip ni imel igračke, ki bi mu jo bivša kupila (no zdej jo vsi majo :D ), tako da ne vem kako bi na to gledala.
Konec koncev, če ni ravno ulita njena rit (se da narediti) ali napihljiva Ančka z njenim obrazom, mi je vseeno :P
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SheShy »

Mislim, da me ne bi motilo...saj če tko pogledaš, tudi nekatere spolne izkušnje preneseš od bivšega k zdajšnjemu partnerju (kakšen položaj, trik, itd...), zakaj ne bi še spolne igračke (seveda, če ne bi opazila, da ima stvar globlji pomen, kot bi ga morala imet). Ne vem pa, kako bi resnično ravnala, ker še nisem imela takšne izkušnje, lahko samo sklepam, kolikor se pač poznam.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Neseš na Karitas ali Rdeči križ, jasna stvar.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

emanuela napisal/-a:
Jochie napisal/-a:kaj pa nardiš z gnarjem, ki ga je zate zapravil bivši s potovanji, večerjami, cunjami, rožami in podobnim? mu ga vrneš???

:)
Si že kdaj pomislil, da si ene krijejo potovanja itd same? Ni vedno nujno, da je tip financ minister.

js ti nism kriv, če maš reveža... :D :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Trenutno nimam niti tipa, tako da :P Ko pa sem ga imela, normalno, da mi je kaj kupil, plačal, ampak Jochie, potovanja? Se mi zdi, da je to bolj samo v filmih.V realnem življenju bi se počutila vedno nekaj dolžna in ne bi dopustila, da bi me tip preživljal, oz podpiral s tako visokimi zneski.
Drugače pa, avtorici-jaz na tvojem mestu teh stvari ne bi metala stran, novemu pa tudi ne bi šla razlagat kako in od koga sem jih dobila.
The world is as you are.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kaj pa ko si mu dala? to je bilo zastonj??? :D :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Kak si smotan :P
The world is as you are.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tezej »

Mr. Nobody napisal/-a:Neseš na Karitas ali Rdeči križ, jasna stvar.

:lol: :lol: :wtg:
Včasih se tudi motim :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

kar imam sem si kupila sama v obdobju odkar sem samska.
določene "oblekice" in stvari sem uporabljala pri večih in bom uporabljala še naprej pri drugih.

ja bi me motilo, če bi pri njemu našla karkoli od bivše. tudi plišastega medveda.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

sej njegovga tiča so tut mele druge
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »