100% iskrenost?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

UG84 napisal/-a::) Moja prva reakcija bi bila (če bi bilo obratno) "in zakaj mi nisi tega nikol omenil?"

Moja pa ne. :D Ker dokler odkloni, nimam s tem skrbi, ne veze. Drugo bi bilo, če bi mu kaj takega namigovala kakšna prijateljica, s katero je skoz v stikih, ne pa tam kar ena ali pa če bi bil pristop res agresiven, kar pomeni da ne bi vzela ''ne'' kot odgovor, ampak bi vztrajala, mu težila po smsih, mejlih.... In obratno seveda, če bi se to zgodilo meni, bi tudi povedala. Dokler pa smo bi: ''a bi?'' '''ne'' in je zadeva pri koncu, se mi zdi pa to lih tak brezpomensko, kot da mu grem razlagat da sem šla na WC in doživela tekoče presenečenje, potem pa sem vzela Linex in je stvar končana :D

Jaz take stvari tipu povem le, če k meni pristopi kak tip z res kako glupostjo in se potem oba narežima. Evo en primer, lih zadnjič greva s tipom na izletek, se ustavima vmes na bencinski, jaz grem plačat gorivo, on meter stran gre po kave. Pa mi reče prodajalec: joj s tabo bi pa zdaj takoj šel na kavo, če ne bi mel tolk dela! (Pa res je bla ful gužva) In valda sem se ful nasmejala in ko me je tip vprašal čemu ta smeh, sem mu povedala in sma se režala oba.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Claire - :hail: nimam kaj dodat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Ga mam ja.. Ne vidim razloga, zakaj bi ga izbrisala. Zadeva se ni ponovila, jaz pa jo jemljem kot simpatičen poskus avanture. Pač je poskusil, bil zavrnjen in je to sprejel. Je zdaj zato on slab človek? Pač je taki, da pali na zasedene punce. Hvala bogu, da jaz nisem taka, da bi to sprejela. Če se vam zdi, da bi ga mogla odstranit, potem morem odtsvanit VSE osebe, za katere vem, da so kadarkoli koga prevarale. Če obsojam njega, da je to poskušal, kaj si šele morem misliti o kolegici, ki je pred 3 leti dejansko prevarala fanta. Ta packa =) Vsak naj dela, kaj mu paše. Mene ponudba ni motla. Niti mi ni laskala. Ampak bom človeka vseeno pozdravla, če ga kje srečam. Pa tudi bivšega fanta imam na FB. Morem tudi njega odstranit? Hipotetično gledano, me bivši fant zagotovo bolj privlači, kot pa ta ponudnik. Mislim da virtualno prijateljstvo ne pogojuje verjetnosti za skok čez plot.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Avg. 2011 12:47, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Mogoče pa ima kako, pa ne vem. In se zato ne sekiram. Če bo hotel s katero punco sexati, potem tudi bo, četudi nista prijatelja na FB. In tudi če si jaz tega fanta izbrišem, to še ne pomeni, da me on ne more kontaktirati kako drugače, ali pa da jaz (če si hipotetično premislim) ne bi mogla posikati njega. Od ponudbe z njim nisem imela stikov. Res pa je, da od njegovega 'prijateljstva' nimam nobene koristi.... Come to think of it... Pa ga bom res odstranla.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ampak tole je zdaj spet rahlo skregano. če zagovarjaš teorijo "da ni nič" če te nekdo vabi v posteljo, zakaj je potem pomembno da skineš osebo iz fb, če tvoj partner itak ne ve, ker mu ne poveš? aja, če pa ve, pa moraš skiniti osebo ali kako?

(čeprav ne vem kako je lahko nekdo tako smešen, da sam ne porajta, da je takšno osebo treba takoj skiniti iz fb. in se zgovarja na tretje osebe, ki dejansko nimajo ni č s konkretnim primerom. recimo "morala bi odstraniti prijateljico, ki je varala". pa wtf??? ne. moraš pa odstaniti tipa, ki je tebe prevaral. kaj vam ni jasno no? )
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

claire.. vsi sodimo reakcije drugih glede na sebe. Če bi meni fant povedal, da mu je ena punca (ki je jaz sploh ne poznam) ponudla sex, bi mi blo izredno nelagodno. Kako reagirati na to? Zagotovo bi bila bolj jezna kot vesela. Ne vidim veselih občutkov ob taki novici. Med drugim sem delala v gostilnah... Same vete, kake opazke poslušajo kelnarce in koliko (ne)resnih ponudb dobi kelnarca. In zdaj je od mene odkrito, da pridem domov in rečem. ''Hej lubi, kak si se mel? Danes me je osvajalo 5 fantov. En je rekel, da mam lepo rit, drugi je rekel, da je škoda da sem zasedena, en je vprašal, če sem še ledik, en pa je odkrito povedal, da bi se cartal z mano. Kaj bova jedla za večerjo?'' Meni se to ne zdi normalno. Če pa bi me nekdo otipaval, ali pa vsak dan ponavljal isto, pa bi fantu povedala. In da bi on meni povedal za vsako punco, ki ga je kadarkoli vprašala za vžigalnik in se nasmejala, vprašala, če je zaseden, če lahko dobi telefonsko itd (tega je pri fantih manj), bi se mi tudi spipalo...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

flesherka_:
eh zdaj pa vse mešaš. eno je poklicna "deformacija". sploh pa- kaj pa delaš v taki gostilni, kjer se zbirajo primitivneži. recimo. obstajajo čist kulski lokalčki. pa pustimo zdaj te vaške posebneže. a nimaš roke? stisneš klofuto. (moram pa dodat, da si vsaka kelnarca lahko naredi red, če si ga zna in hoče. ne mi zdaj rečt, da vsako kelnarco lahko podjebavajo. z enimi se da prav fino debatirati, brez da bi ji gledali v joške.) (jaz bi itak delila klofute vse naokrog, zato pa je bolje zame, da sem že zdavnaj ugotovila, da nisem za kelnerin). v sili je pa tu še policija. (in ja, jaz bi povedala fantu kdo me nadleguje. če mislijo resno ali ne, sploh ne igra vloge.)

tvoja situacija s tem konkretnim znancem je pa precej drugačna. + delata skupaj. to ni en gost v gostilni, ki mu je dolgcajt.
glej res mi je vseeno če poveš svojemu tipu ali mu ne poveš. jaz pač zase vem, da take reči povem, da enako pričakujem tudi od njega.

sirova:
ti pa tvoj dokler, dokler, dokler. jaz povem vse pa imam mir. pa se z nobenimi dokler ne ubadam. ker potem nikoli ne bi vedela, če je kaj na tem ali ni nič na tem, dokler, dokler, dokler...

ja dokler se ne prestopi meja. ne da se mi je določati. zame je meja vabilo v posteljo (lahko tudi po ovinkih) in me ne zanima noben dokler. saj brez skrbi, nimam vsak dan 500 vabil, da bi me moral skrbeti porabljen čas.

in dokler si bova to povedala, je to zame to. :D vam, pa če se ne da, pa tudi prav.
Odgovori