claire napisal/-a:^^ kavbojk verjetno ne nosim ko je -10. ker đinsu mrzlo ne dela nobene usluge + ne morem obut škornjev ker zgleda grozno ko tlačijo kavbojke v zimske škornje. pol bi morala oblečt skinny+strogi korenček. za v zimske razmere- ne hvala. če so stopinje ok, je to super. sicer pa nosim debele žabe + dolge pletenine ali kratko krilo. dobijo se celo že tako fajn debele legice vseh barv, da sploh ni problem bit brez kavbojk v najhujši zimi. ne morš verjet ane?

no vsakmu svoje, ampak mal hodte tlele v skrajnosti,..ko je vročinski val se itak odvsetuje lutat po ulci,..tko da vsak normalen človek pri 36 ne bo šel ven lovit sončarce kaj šele da bi dal kavbojke gor,..pa tudi če jih, enim enostavno sede met takrt kavbojke gor,.kaj boš zdaj rekla, joj te starejše gospe, mislim, kako lahko julija hodijo v jopici, saj je vendar vroče.
jaz tud učasih dam kavobjke gor neglede kok je vroče, če moram na hitr kam skočit. vroče mi je pa pri 36 isto ko če bi mela krilo gor, sam da se mi stegna ne lepijo skupaj....

pa to ne pomen, da sm zej neka ogromna matrona, ampak ja mam mal močnejš stegna in polet je to hudič. tud kolegica ma podobne težave pa ma ubogih 53kg....pa sploh nima močnih stegn...ampak dost da se mal obdrgne pa maš polet sranje, tud ona da raj hlače gor:) magari krajše, svetlejše
in tole z -10 pozimi,..kokrat si pa še dozivela u zadnjih nevem 6 letih da smo mel konstantno - 10 in več. pa tko kot so punce rekle, kavbojke pa debele zabice pa zmagaš...al pa krilo
jaz druge opreme nevidim,.... nism tolk mlada ampak žametk še enih par let ne mislim nosit in mi jih tud ni potrebno:) mene je super s kavbojkam, dobrimi žimskimi čevlji, šalom in rokavicami,...paspodno majco, pa ni nau noben reku, da sm oblečena neprimerno:)