Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Se opraščam sem bil nekaj tednov odsoten gongi so me potrebovali. pa nekaj je narobe z povezavo saj nim dobil nobenega obvestila o novih postih pa se mi je zdelo čudno. No vidim da pridno pišete in prav kmalu bom vsem odgovoril.

nesramno lep dan vam želim.
obišči na FB ABRAKADABRA
saneLcy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saneLcy_ »

pozdravljen bik !
Mene zanima kako bo kaj z mojim ljubezenskim življenjem in če bom uspešno zaključila šolo!

Hvala za odgovor
Pomlad2011
Sramežljivka
Sramežljivka

Ljubezen

Neprebrana objava Napisal/-a Pomlad2011 »

Pozdravljeni,
zanima me ali je privlačnost :hearts: med mano in xy moškim obojestranska?
Ali se bo kaj ˝pravega, konkretnega :kuss: ˝, morda trajnega :love: razvilo med nama?
Hvala.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tiazie »

Lep pozdrav!
1. Zanima me moje ljubezensko stanje. s parterjem sva skupaj že 1 leto in pol. kako nama kaže v prihodnosti? oba se zavzemava za resno zvezo, sanjariva skupno prihodnost, ciljava na to kakšno zemljišče in kje ga bova imela, računava da bova imela otroka ko dobiva redni zaposlitvi. Jaz sem še v srednji šoli on na faxu. oba uspešno končujeva. Nama je usojena skupna prihodnost?
2. Moje zdravstveno stanje ni ravno bleščeče. Imela sem operacijo kolena a vendar se po operacijo ni veliko obrnilo na bolje. Ali naj še potrpim?se bo izboljšalo? Imam tudi probleme z želodcem. Dobri 2 leti nazaj sem redno bruhala. Včasih tudi kri. zelo malo hrane sem obdržala v sebi. bila sem na gastroskopiji kjer je pokazalo bore malo. zdravnica je rekla da sem verjetno prebolela kakšno rano. to se je končalo pb leto nazaj.a vendar se to včasih še vedno pojavi. Da brez razloga izbruham hrano. In to ni zato, da bi bruhala namerno ali kakorkoli. nimam nobene bulimije ali kakorkoli že. Je mogoče takšen izvor težav psihičen? imela sem kar stresna leta zadnje čase.

Že vnaprej hvala za odgovore, se jih že veselim!
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a HopeStar357 »

Tud men je tema zlo všeč :D In bi tud postavla 2 vprašanji... :)
1. Zanima me, kot mislim da večino glede ljubezni...namreč, v moje življenje se je spet vrnil en fant, ki mi je všeč že odkar sem ga prvič videla par let nazaj...in zdej se dobivava, me pa zanima, če se iz tega lahko razvije kaj resnega, trajnega in če so čustva obojestranska ? :)
2. Drugo vprašanje je pa glede faxa...me zanima kako z bo z faxom, kdaj bom končala, ker trenutno ni lih najbolj rožnata situacija...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
biny20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a biny20 »

Živjo, ta tema je super :). Mene pa zanima le eno: ali mi je uspelo zanositi(sem noseča že zdaj) oz. kdaj bom postala mama,

hvala, LP
1punca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 1punca »

Tudi meni je ta tema super všeč.
In imam dve vprašanji zate, bik, in sicer:
1. Kako bo s službo in finančnim stanjem? Bom kmalu se lahko zaposlila na svojem področju (ali kje drugje)?
2. Kaj pa selitev? Nama bo s fantom uspelo najti tako stanovanje kot si želiva kaj kmalu?

Že v naprej hvala :)
kupid365
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kupid365 »

Pozdravljen bik, tudi jaz bi se postavila v vrsto, če lahko :)
Zanima me kdaj bom spoznala (ali že poznam?) fanta za resno zvezo, s katerim bom srečna?
Kako pa mi za naprej kaže z denarjem?
Hvala v naprej in lep pozdrav!
eSpela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a eSpela »

Bikec nam je ušel ;)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

eSpela napisal/-a:Bikec nam je ušel ;)

zgleda da res, smo ga čist preveč obsipale.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Bikeeec bikeeec. Dejva pogledat, kaj je z mrtvilom pr men na ljubezenskem področju, prosiiim. :) In še eno vprašanjce: zagovor diplome v kratkem?

Pozdravčke :)
laprndalo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laprndalo »

Zdravo bikec :)

Mene zanima,kako kaze s šolanjem in ljubezenskim zivljenjem v bliznji prihodnosti (bom imela kaksno resno zvezo ...)) ??

Hvala za odg :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Uf evo mene po morskih avanturah. Vidim, da se noben ni ojunačil pa nadaljeval delo. Mislim dabi zopet postavili vrsto in začel kaj delat. heheheheh Seveda če ste zato.
obišči na FB ABRAKADABRA
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a *spelchek* »

Bikeeec....prosla bi te če pogledaaš, kaj bo, če sploh bo, s temlem fantom,ki mi je všeč....a bova ostala sam kolega,al se bo razvilo še kej več iz tega?

Hvalaaa :)
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

oj naš bik se je vrnil.....lepo bom lahko malo zagnjavila hehe. Imam dve vprašanji.Prvo je vezano na študij.Trenutno se zafrkavam z reševanjem enega kolokvija za katerega se sprašujem če ga bom sploh kdaj rešila......skratka kako tu kaže. Drugo pa seveda vezano na ljubezen. Obupala sem nad enim, ki je imun na moj šarm hehe in sem se odločila iti naprej. Kako kaže ali se bo pojavil kakšen super dečko na vidiku.Hvala za odgovor.Upam da te nisem preveč obremenila.lep pozdrav
Odgovori