(še sreča, da takega primitivnega moškega razmišljanja ni v moji družbi, ampak samo moško razmišljanje)

To ne gre tako fantje. Ni panike, če partnerja nista oba zaposlena in si enaka na vseh frontah, dokler sta v mišljenju na isti valovni dolžini. Ponavadi pa bi ravno taki, ki nimajo pošlihtanih treh osnovnih stvari, govorili o nezrelih ženskah in kako naj se še malo znorijo. Tole o "znori se dokler si mlad/a" mi pa sploh gre na živce, ker vsak sam ve, če je tip človeka, ki se rabi znoret ven ali ne. Nekateri se še pri 30 niso, če slučajno ne poznate nobenega takega.
Džeki napisal/-a:Blazno se sekirajo za vsak znak celulita. Ženske 30+ imajo bistveno več celulita, gubic..sekirajo s epa bistveno manj. Ker same sebe sprejemajo takšne, kot so. To je pa glavno znamenje odraslosti, za moje pojme, da imaš oblikovano samopodobo in da se ne primerjaš venomer z raznimi idoli in podobno.
Džeki napisal/-a:To je pa glavno znamenje odraslosti, za moje pojme, da imaš oblikovano samopodobo in da se ne primerjaš venomer z raznimi idoli in podobno.
Tananda napisal/-a:Ki NE pomeni pomanjkanje skrbi za svoj videz, kot ti praviš.

delusional napisal/-a:Džeki napisal/-a:Verejtno je star tam vsaj 28+, normalno, da ob sebi želi žensko, ne pa deklico, ki se išče.
star je 23 al 24 - ga imam na fb.