nixi napisal/-a:Gledala sem, a nisem našla podobne teme v katero bi to umestila.
Zanima me, kako gledate na to, da bi s sexom počakale do poroke. Namreč, jaz sem se zato odločila že par let nazaj in še vedno stojim za tem. Sex mi ni na prvem mestu in želim to peljati do takrat, dokler ne spoznam pravega. Mogoče sem vam čudna, ampak do tega me je pripeljalo življenje. nisem punca ko bi samo na sex mislila, predno se odpravi ven, in ne nisem nečedno in ne vem neprivlačno dekle, ki npr. ne bi moglo dobit fanta..ampak res iščem osebo za katero bom lahko rekla to je to. s katero se bova ujela v pogovorih imela lep odnos, se družila in bila en ob drugemu sproščena. Tako bo sex pika na i najinega zakona ko bova resnično vedela da en drugemu pripadava in se bova počutila en ob drugemu sproščena.
Mogoče mislite: pa kaj ta sanja pravljico? ..življenje je itaq ena sama pravljica, če si jo ustvarite tako
Zanima me predvsem vaše mnenje in če se katera tudi tega "drži"
Te občudujem da si se za to odločila.
Me pa zanima kaj bi se zgodilo, če bi se s tipom poročila, se dala dol, čez en mesec pa ločila. Očitno ne bi več čutila da pripadata en drugemu, ane?

Punca, začni uživat.