LoLita0 napisal/-a:poglej,on vara, ne jas! zarad njegove pa se res ne bom odrekla dobremu sexu. zdaj sma še mlada, in on mi je sam rekel, da on še ni resen. in še nikdar se nisma pogovarjala o njej, akkšne težave imata. njemu je vseeno za njo,zakaj pa bi potem moralo biti mar meni?? iz nje se dela samo norce,ker punca je slepa,vse vikende doma, vedno čepi doma,ljubosumna , samo za njega živi in po mojem,če bi izvedela da jo vara,ga tak nebi pustila. to nisem izvedela od njega, ampak sta bili s mojo kolegico sošolki. med nama je strast in nič druga.
On vara, ti pa veš za to, da vara, pa še kar nadaljuješ in sodeluješ pri tem "projektu". Kot prvo, si si očitno nezmožna najti samskega tipa, kot drugo pa si ne riši angelskega sija nad glavo, ker si ravno toliko kriva za takšna zahrbtna dejanja kot ta tvoj j*bač. Če ti je kul seksati z nekom, ki se iz svoje punce dela norca, še vedno pa je z njo, imaš resne probleme sama s sabo, predvsem s samopodobo. Najbrž se tudi iz tebe dela norca v krogu kolegov ob piru. Ne bodi tako prepričana v to, kako zelo se ujameta. To najbrž misli tudi njegova punca.
ne boma nikoli imela resne veze.
In? Čemu si potem odprla to temo? I don`t get it. Najbrž zato, ker ne razumem ljudi kot si ti. I feel sorry for you, seriously.
What about that?
Ga naj pozabim, ker mu še nisem nikoli prav omenila, da hočem biti z njim?
Potem pa si vtakni to vprašanje tja, kamor on vsakič vtakne svojega tiča, ker se rad na več koncih prazni, ti pa temu praviš strast.

z njo je itak sam zarad tega, ker ko drugje ne dobi, bo vsaj doma dobo.
Si prepričana, da ni kontra?

Good luck!