CaliLove* napisal/-a:Jaz pozimi nosim tudi kavbojke, tudi ko je bolj mraz, spodaj pac oblecem se zabe, problem resen. Poleg tega obujem se tople skornje in oblecem plasc.
Pomembno mi je, da mi je toplo v stopala in v zgornji del telesa (trup, ledvice, mehur), potem sigurno ne bom zmrzovala. Ko je pa -10 ali se manj, ti pa zunaj sigurno ne bo toplo, ne glede na to ali imas oblece zabe, kavbojke ali pa termo hlace.
Meni se bolj smilijo tisti, ki v snegu ali mokrem vremenu pozimi nosijo cevlje, ki premocijo (superge, uggice, balerinke, v glavnem vse, kar premoci). To jih sigurno zebe, ne glede na to, kaj imajo obleceno.
Jap, se strinjam... itak je ponavadi bolj odločilnega pomena obutev in zgornji del (tko da bi bilo večini ljudi bolj vroče v kratkih gatah in toplem puloverju z dolgimi rokavi kot pa najdebelejših kavbojkah in kratkem topku, ali bi jih pa zeblo v termo kombinezonu in sandalih), v zgornji del nog je bolj težko švicat

Ampak to spet velja npr. za večino ljudi, sigurno obstaja tudi kdo, ki ga ne zebe niti v copatih pozimi, tako da zopet ne posplošujem in trdim, da moja teza velja za vse, uporabljajoč žalitve in večvrednostni kompleks do nasprotno mislečih.. še zdaj se nisem navadila, da je to očitno glavna značilnost slovenskih forumov, tud če se trudiš civilizirano odgovarjat in 'mirit' sogovornike, škoda

Za obstoj debelih žab pa povsem verjamem, sploh, ker sem že zapisala, da jih tudi sama nosim? No, pajkic pa res ne nosim, ker se mi zdijo tiste dolge blazno grde, ampak me ne moti, če jih kdo drug nosi...

Aha, pa take dokolenke mi tudi niso všeč - v bistvu dokolenke nasploh niso priljubjene pri meni, tele packe in čačke na njih, kot je enkrat že *mala* omenjala, so pa še hujše, sploh če bi ženska to nosila na način, kot je prikazan na sliki, s kratkimi hlačami ali krilom