sicer nikoli še nisem prosil za nasvet na takšen virtualen način, ampak vse je 1x prvič.

Zanima me, ali ste punce do svojih fantov kdaj nerazumljivo nesramne, ignorantske, inp., če vam partner popolnoma nič ne naredi. Moja punca je recimo precej čudna in njeno obnašanje je vedno bolj bizarno. Skupaj sva skoraj 5,5 let, greva zelo hitro proti 30 (ona je sicer mlajša 2 leti). Pogovarjat se o čustvih večinoma noče, razen po msn ali seveda sms. Če je kaj narobe, piše sms, niti po tel še manj pa v živo se ni sposobna čisto nič pogovorit. Ko sva skupaj, sicer izkazuje neko ljubezen, ampak vse to je bolj tako zadržano, otročje, nelagodno ji je. Po drugi strani pa je sposobna napisat čustveno nabita in globoka pisma. Torej besede ja, izkazovanje ne.
Druga stvar je njena neresnost, če se recimo ne vidiva 2 tedna (če grem na službeno potovanje) in se recimo dogovoriva, da se bova dobila, mi odpove tudi pol ure prej. Ponavadi sem že oblečen ali celo na poti!( Ja, ne živiva skupaj, ker ona še ni "pripravljena") Razlogi so pa tako smešni, da me je celo sram povedat. Skratka vedno večji občutek imam, da to dela namerno. Tretja stvar je pa ta, da se na njo sploh ne da zanesti, karkoli jo prosiš, nikoli nima časa. Pa da se razumemo, daleč od tega, da sem prefekten, ampak mislim, da si takšnega odnosa nihče ne zasluži. Živim iz dneva v dan in nikoli ne vem kaj bo čez 2 dni, ali bo imela čas zame ali ne, včasih sploh ne vem ali sva še par. Priznam, delam večinoma tako, kot ona želi, da se izognem konfilktom. Ampak vidim, da je to slepa ulica. Povedat pa moram, da je zelo navezana na očeta in da dela to, kar on hoče. Če očetu (mama je zaposlena in nima dosti časa zanjo) kaj ne paše, ji hitro opere možgane, sploh ni zmožna več sama presodit kaj je zanjo ok in kaj ne. Osebno mislim, da če ti nekdo več ne paše, mu to poveš in se razideta, ne pa da iz dneva v dan spreminjaš mnenje in daješ dvoumne informacije.
Kakšno mnenje?