Na splošno je težko reči, kaj te moti na njegovi zunanjosti, ker so določene stvari, ki so na enem moškem moteče, lahko na drugem tisto, s čimer te navduši, saj različni kot smo med sabo, različno nam nekaj pristoji ali pač ne. Je pa tistih nekaj stvari, ki jih kot takih morda ne maraš in če ti pač niso všeč, ti verjetno logično ne bo všeč niti moški, ki jih ima. Sploh pa na eni strani gre za stvari, na katere se da vplivati in so del stila, ki ga ima, na drugi pa pač lastnosti, ki so dane človeku kot takemu, izvorno. Nekaj stvari je, nad katerimi itak ne bo navdušena nobena, npr. s higieno oz. nehigieno povezane reči. To so pač osnove, kjer ni failov, ki bi se lahko tolerirali in moški pač mora skrbeti za to, da jih ni.
Osebno mi na primer niso všeč res opazno pegasti, seveda me ne navdušujejo niti mozolji, pač za silo mora biti njegova koža OK, zelo me motijo rumeni zobje, ne maram preveč okroglih, nisem pa niti navdušena nad preveč nabildanimi tipi. Sicer ne zahtevam, da je kot fotomodel iz reklame za nobel perilo, urejen in negovan mora pač biti vsaj nekje povprečnega videza, k lepoti prispeva pač simpatičnost, važno, da izžareva tisto nekaj, zaradi česar je poseben, potem tudi zamižiš na eno oko pri kakšni malenkosti, ki mu je narava ni dala kot bi lahko. Od njega je odvisno, če jih sploh opaziš.
Niso mi všeč zalizci, umetelno izrezljane bradice, zelo redko srečam tipa, ki ima tako brado čisto na mestu, da me ne zmoti.. Najraje imam sploh gladko pobrit obraz. Ne maram frizur kot na gobico, nikakor ne repka, ki bi si ga pustil rasti zadaj ob kratki čupi kot tudi ne nazaj polizanih las, zmaščenih od voska. Kar se tiče garderobe, sem tolerantna, dokler le ne pride v opankah z oblečenimi nogavicami :p ali preveč ženskimi oprijetimi hlačami v stilu pajkic.

Vsakemu pristaja nek stil, pač mora oblikovati takega, ki mu, ne maram namreč navzven opazne skreganosti njegovega stila z njim samim, moti me, če je barvno neusklajeno oblečen, preveč kičast, prepisan, pač naj bo izbrano, kar da nase, z nekaj okusa. Kljub temu, da mi je všeč izvirnost, nisem za ekstreme, ki spomnijo kvečjemu na maškarado. Važno, da nikoli ne obleče hlač, katerih hlačnice so prekratke, da si majice/srajce ne opaše pod hlače okrog pasu, da ne nosi pretesnih oblačil. Za piko na i pa ne sme uporabljati parfuma, ki mi bi smrdel, njegov vonj je itak pomemben, mora lepo dišati, ne sme pa se tudi nadišaviti preveč. Kar skromna sem, pričakujem pa vse to in še več, ko gre za tipa, ki bi bil moj.