Citiram: Torej porocne zaobljube so eno (to, kar si obljubita pred maticarjem/duhovnikom - da si bosta zvesta, skupaj do konca svojih dni itd.), podpis porocne pogodbe pa drugo.
Mislim, da to popolnoma ni res, ker to so ljudje v tem čudnem svetu naredili, da ločimo na dvoje. ..poroka združuje te dve stvari, ljudje pa jih grešijo in potem ostali še toliko bolj ločujejo. Poroka pomeni eno. Da se podpiše in to tudi drži.
Sej tudi jaz ne vem če bo našla partnerja, ki bo mojim kriterijem ki sploh niso visoki, sem za tako punco kot najprej mislijo da sm vzvišana, sem sila preprosta in niti ne upam da bo pa moj mož Superman, ki bo znav vse nrdit.
In kot je napisala
SHE-devil (3.stran), ima prav..enostavno mi do sexa ni bilo nikoli, medtem ko so moje kolegice čisto ponorele še predno smo v diskač pršle...groza.

...Ja sex mi ne pomeni veliko in če bo partner "slabo" sexu..mu to niti ne bom očitala, ker me tudi vrjetno ne bo tok motilo, ker še z nobenim nisem, da bi vedela kok super more bit to izveden. Ker ljudje imajo napake bom tudi jaz njegovo to napako da bi mogoče ne bi bil tako dobr v postelji, tudi sprejela. Taka pač sem... Mogoče pa on ne bo maral moje kuhinje (ki jo jaz obožujem)....Napake treba ljudje začet sprejemat!!! Kako bi bilo, če bi se vsi ljudje zarad takih in drugačnih napak takoj ražli..Slabo kuhanje, slab sex..smrčanje v postli (ko men vse lase dvigne pokonc)..slab govornik,...ne hodi v hribe..slab v tenisu.. Odvisno kaj je za koga bistveno, kaj komu pomeni. (le pomislimo koliko stvari imamo, ki že nas same motijo..pa da nas ne bi sprejeli drugi/druge zaradi tega..jah potem bi bili pa res skos sami in ne poročeni)
Če vem, da se bom z nekim človekom ujela, v pogovoru, v življenju skupaj..v vsem.. bom zraven sprejela še njegove slabosti.