Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Maychy napisal/-a:Jaz imam tragusa in pirs v nosu in ti lahko iz prve roke povem, da se tragus precej dlje celi. Sicer pa ne z enim ne drugim nisem imela nobenih problemov.

Koliko časa pa se ti je celilo? Jaz tudi razmišljam o tragusu, ampak si ga ne mislim delati s pištolco, zato bo treba še malo počakati :)

Aja, pa glede nipla. Imam dve prijateljici, ki imata. Ena sploh ni imela problemov, je ni skoraj nič bolelo, že takoj je nosila modrc in vse, sploh je ni oviralo pa mislim, da ni niti redno razkuževala. Ta drugo pa je precej bolelo, nekaj časa ni mogla nositi modrca.. odvisno od vsakega posameznika. V vsakem primeru je priporočljivo čimbolj čistiti uhan, ker nikoli ne veš kdaj se lahko kaj zakomplicira. Bolečina pa pomojem itak da je prisotna pri prebadanju, ker je ful občutljivo mesto..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Na dva meseca sem hodila krajšat palčko, vse skupaj pa je bilo nekaj čez pol leta. Se mi je dokaj hitro zacelilo, zna pa trajati tudi celo leto. Sicer si ga pa res ne s kako pištolco delat. Pojdi k profesionalnemu piercerju, da ti ga naredi z iglo in da potem noter bioplast, ki jo telo najboljše prenaša.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Nič od tega, pa če boš hotla kako resno in fajn službo, te bodo skenslali že v štartu. Na žalost.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Js sm za v nos, mi je lepš pa pomojmse hitrej zacel :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

pjotra napisal/-a:Nič od tega, pa če boš hotla kako resno in fajn službo, te bodo skenslali že v štartu. Na žalost.

To pa pomoje ni res. Jaz sploh ne bi hotela sluzbe, kjer bi me ocenili na podlagi tega, ali imam pierc ali ne in ne na podlagi mojga znanja. Razen seveda ce delas nekje, kjer je videz pomemben - pa se kot fotomodel si ga za fotkanje lahko das ven in to je to.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Jaz pa rečem nos. Jaz ga mam v nosu dobri 2 leti in ga ne dam ven pa če je nevem kaj :D Poleg tega je tak, da če maš veliki nos ti ga lahko piercing optično zmanjša (samo moreš povedat) in obratno. Tak je vsaj meni rekla tista ženska ko mi je piercing nardila.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
draganaK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a draganaK »

takooooo...jutri si grem po piercing v nos pa pika heh. men je fulll lepo v nosu, da maš tisto pikico not in se sveti.jooj :$
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEET_THING »

Jaz bi full imela piersing v jeziku...sam me malo strah da pol ne bom kakšna dva, tri dni mogla normalno govorit :/ kak je s tem...je full kriza al se da menit normalno...ker delam v lokalu pa bi me folk malo čudno gledal verjetno kaj mi je :lol:
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Piercing

Neprebrana objava Napisal/-a LoLita0 »

piercing (medicinski) ti lahko zamenjajo samo v piercing salonu,ne? moraš kupiti tam uhanček,da ti ga zamenjajo, ali ga lahko prineseš s sabo,kupljenega drugod??
Lp
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

Kje pa maš pirsing pa koliko časa?
Jaz sem si vse pirsinge zamenjala sama, nisem nič hodila nazaj v salon, pa ni bilo problemov :)
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Nalivnik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nalivnik »

Jst mam tud tak problem. Mam pirsing nalevem ušesu zgoraj v hrustancu, ampak ga nikakor ne morem spravit narazen. Probala sem odvijat, pa ne gre. Rada pa bi ga dala ven ker me po 3 mescih še vedno boli, poleg tega se mi je pa okoli luknje (na zadnji strani) naredila neka čudna stvar, kot en hribček okoli uhana...
Nasmehni se dnevu in dan se bo nasmehnil tebi. :)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

Pomoje se je teb nardilo divje meso.
Ko sm ga jz dala delat v hrustanc, sm ga tut trikrat dala ven zarad različnih razlogov. Sprobaj namazat s kako kremo al pa oljem, mogoče bo šlo lažje narazen. Mene je kr mal zabolel ko sm potegnila, ampak se da, čeprav težko. Pa maži z bepantenom pol.
Če si si ga naredila kje v studiju, pa kr pejt tja. Ti bojo oni znal bol pomagat. :)
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

^^ja, meni se tudi sliši kot divje meso. pojdi v studio, dol ti bo vzela uhan, stisnila zadevo in razkužila. predvsem pa ne z umazanimi rokami šlata.
...just breathe...
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Gracia »

V tem primeru kar do salona, drugače pa ni treba hodit tja menjavat piercinga, če ni nobenih problemov.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LoLita0 »

v popku ga imam 4 mesece (medicinski) in kako naj ta uhan spravim ven?nemogoče..uhan je na palčki,na obeh straneh bunkici..
Odgovori