Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Jaz mam za zaklepanje kufrov kar te navadne male ključavnice, se dajo itak kupit te ta manjše. Pa ne pozabit ključka pol zraven vzet :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

Anja ^^ napisal/-a:mene zanima če kdo ve a so čiki na hrvaškem dražji kot pri nas? :D

jap. :) v srbiji so pa ubitačno poceni :D
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

za kok pa so dražji? oderuhi :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Moj fant si vedno eno šteko čikov kupi v Sloveniji. So cenejši pa baje tudi boljšega okusa od hrvaških.
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eclipse. »

Danes popoldne sem šla delat nov potni list. Rekli so, da bodo osebno za mami poslali čez 4-5 dni, potni list pa kakšen dan več. Čez 2 uri pa me je kolegica povabila če grem z njo na morje, drug četrtek. Prej nisem vedela, zato nisem doplačala, da bi mi potni list poslali hitreje.
Zanima me po kolikšnem času so vam poslali potni list?
Slišala sem, da se mejo lahko prečka tudi s starim potnim listom in potrdilom, da ste šli delat novega. Ve katera kaj o tem?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Baje da se da potni list dobit tudi v enem, dveh dneh, če rečeš, da ga nujno potrebuješ.
Jaz bi na tvojem mestu poklicala tja in se pozanimala če je to še mogoče.
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eclipse. »

Sem vprašala, ampak sem že prekasna. So že poslali naprej. No upam da vseeno pride :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

NOVO

Rabila bi kak apartma za 3 osebe na Krku za vikend. Vesela bi bila, če bi mi kdo posredoval kak kontakt na zs. Hvala!
faktom
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a faktom »

Zdravo!
Ne vem če paše ta tema sem ma bom še vseeno vprašal,v soboto imam načrt z pupo iti se kopat za cel dan.

Najraje na nudistično plažo,ni nujno.Odpravila se bi že zjutraj mogoč celo ostala do nedelje.Slovenska obala me ne mika preveč.Mogoče kdo ve za kakšno plažo na Hrvaškem ki ni preveč daleč.
Uporabniški avatar
KayLeigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KayLeigh »

Jaz ti svetujem Krk. Dve urce, pa si dol, pa še u redu nudistične plaže imajo. Men najljubša je FKK Konobe v Punatu, mal naprej imaš v Baški FKK Bunculuka, ki je tud zelo v redu, Politin je pa blizu Krka, ampak tam je bolj malo sence.

Imaš pa v Istri FKK Kažela pri Medulinu, tam je meni tudi fajn.

No, to so nudistične plaže, ki jih poznam iz lastnih izkušenj. Več ti pa ne znam pomagat :)

P.S.: Jaz bi na tvojem mestu definitivno izbrala Politin. Men je tam tko fajn :D
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

NOVO:
Kako najcenejše do Benetk iz Ljubljane npr.?
(oz. do obeh letališč- Marco Polo in Treviso)

Da primerjam z lastnim prevozom.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ prevoz.org ? :)
Vlak je 25€ (20€ za mlade do 25. *edit: "smart" vozovnice - sicer ne razumem fore kaj je drugače..)
Je tudi Florentia bus, stane 22€ (20€ za študente).
Potem je pa še polno nekih zasebnih ponudnikov transferjev (na STA forumu se stalno oglašujejo), cene so pa tudi okol 20€; npr. GoOpti - več kot jih gre, nižja je cena na osebo.

Mimogrede, sej verjetno si zasledila, Treviso je zaprt do decembra, zaradi del na stezi.

Sej ne vem, kolk pa pride z lastnim prevozom (bencin + cestnine; google pravi, da cca 26€ za bencin)? Pa potem je treba tle upoštevat še parkirnino na letališču, ane?
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 05. Sep. 2011 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ To je v eno smer verjetno? Je povratna kaj ceneje kot 50 oz. 40€?

Parkingov je pa tolk različnih, da se mi kar meša od informacij (najcenejši nekak 30€ na teden).
Torej se v bistvu splača, če dva ali več.

Sicer gledam zaenkrat samo informativno, da imam približno oceno, ko gledam lete iz Benetk.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^jp, ena smer.
Jz sem včasih še tko šla, da me je kdo peljal do Trsta (oz. Monfalcone, v bližini) in tam na vlak (10 do 15€) - bolj zarad urnika (ker iz LJ gre samo 1x dnevno, 2:28 am).

Blah, res rabimo čim prej še kakšnega nizkocenovnega prevoznika v Slo! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

NOVO:

Verjetno rabiš bit za diskoteke v Pragi 18+?
Odgovori